Από TV24 Team

Μπορεί το νέο επεισόδιο του Asia Express να ξεκίνησε με κλάματα, όμως οι χρήστες στο twitter διασκέδασαν αρκετά βλέποντας τους παίκτες να ψάχνουν πυρετωδώς να βρουν ένα σπίτι για να μείνουν, ενώ επικεντρώθηκαν σε μία συγκεκριμένη παίκτρια η οποία έκανε οτοστόπ και κανείς δεν την έπαιρνε στο αμάξι του.

Ο λόγος για την Χριστίνα Κολέτσα η οποία φορούσε ένα κολλητό μπλουζάκι και πολλοί ήταν αυτοί που σχολιάσαν το γεγονός πως επειδή αναδεικνυόταν το μπούστο της θα έπρεπε να είναι δεδομένο πως θα έμπαινε σε κάποιο αμάξι και άμεσα.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για το μπούστο της Χριστίνας Κολέτσα στο Asia Express

Σε πανικό η Θεοδώρα Ρασέλ - «Καταρρέω μάνα»

Το σημερινό (2/10) επεισόδιο του Asia Express φαίνεται από την αρχή πως κρύβει μεγάλες δυσκολίες για τους παίκτες, αφού μαζί με τον Fipster τα κλάματα έβαλε και η Θεοδώρα Ρασέλ, διότι και εκείνη δυσκολεύτηκε πολύ να βρει σπίτι μαζί με την μητέρα της.

Παρόλα αυτά, τα κατάφεραν και αφού βρήκαν εντόπισαν και τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τον συμπαίκτη του και τους περιμάζεψαν για να μείνουν στο ίδιο σπίτι.

«Όση ώρα ψάχναμε σπίτι και έβρεχε κιόλας, ήμασταν με τα αδιάβροχα και είχα γίνει και μουσκίδι άρχισα να καταρρέω μάνα! Που θα κοιμηθούμε εμείς;», είπε η ίδια.

«Μη στεναχωριέσαι και σε παίρνει η κάμερα να κλαις… Όλα καλά θα μας πάνε» είπε η μητέρα της, με την ίδια να συμπληρώνει: «Πιέστηκα, πιέστηκα! Με την βροχή… Σήμερα με πίεσαν όλα. Το μόνο καλό είναι ότι έχω την μαμά μου».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express - τεράστια ανατροπή: Δεν έκλεισαν ούτε μέρα! Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το πρώτο επεισόδιο

Asia express highlights 30/9: Πρεμιέρα με οικειοθελής αποχωρήσεις - Κλάματα με λυγμούς και αναφιλητά στο πρώτο επεισόδιο!