Από Στέλλα Μούτσιου

Το νέο επεισόδιο του Asia Express ξεκίνησε και μαζί με αυτό ξεκίνησε και η νέα δοκιμασία, που, όπως είδαμε και από το τρέιλερ, είναι πολύ ζόρικη. Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να βρεθούν σε έναν νέο προορισμό και για να καταφέρουν να φτάσουν πιο κοντά, ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός πήραν μία μικρή βάρκα και πέρασαν από μία λιμνούπολη.

Οι εικόνες που αντίκρισαν εκεί τους σόκαραν, αφού οι μυρωδιές ήταν αηδιαστικές, το νερό ήταν βρώμικο και το γεγονός πως πολλοί άνθρωποι ζούσαν εκεί ήταν κάτι που δεν μπορούσαν να αντιληφθούν με τίποτα.

Σοκαρισμένοι ο Παύλος και ο Νάσος Γαλακτερός στο Asia Express

«Ρε συ, που ήρθαμε;», έλεγε ο πατέρας στον γιο και αργότερα μιλώντας στην κάμερα συμπλήρωσε: «Αδιαφορώ για την αποστολή και μόνο που αντικρίζω τι ζουν αυτοί οι άνθρωποι».

Όλη η αλήθεια για την σχέση του Γιώργου Μαυρίδη και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο ριάλιτι

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής Breakfast at Star την Παρασκευή 7/10 και μίλησαν για την εμπειρία τους στο Asia Express, ακόμη κι αν αυτή ήταν μικρή, διότι ήταν το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε και μάλιστα οικειοθελώς.

Οι δυο τους προχώρησαν σε μεγάλες αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες και δεν δίστασαν να κατονομάσουν και μερικούς από τους παίκτες με τους οποίους υπήρχαν αντιπάθειες. Ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύζυγός του Κρίστη, για παράδειγμα, ήταν κάποιοι από αυτούς και ο καλλιτέχνης εξήγησε τι έκαναν που αποδεικνύει αυτά τα λόγια.

«Ήμασταν μια εβδομάδα εκεί και κάναμε μια διαδικασία προετοιμασίας για το παιχνίδι. Όπως καταλαβαίνετε, σε αυτή την εβδομάδα μπαίναμε 16 άτομα στο πούλμαν, μέναμε στα δωμάτια ο ένας του άλλου. Υπήρχε μια τριβή, μετά που ξεκίνησε το παιχνίδι δεν είχαμε πολλή επαφή μεταξύ μας. Οπότε ό,τι έγινε, έγινε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Αυτό που έγινε και με έκανε να νιώσω πραγματικά άβολα και σκεφτόμουν να την πάρω και να σηκωθούμε να φύγουμε, ήταν στη φωτογράφιση που ήμασταν δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Εκεί μας ζήτησε η παραγωγή να μιλήσουμε μεταξύ μας και να χωριστούμε ανά δυο ζευγάρια.

Θυμάμαι ότι τότε πήγα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη, αφού θέλετε ονόματα. Και τους ρώτησα αν μπορούμε να φωτογραφηθούμε μαζί τους. Κατάλαβα ότι δε θέλανε από τις απαντήσεις τους. Προσπαθούσαν να το αποφύγουν. Καταλάβαμε σιγά σιγά ότι δε μας θέλει κανείς.

Στη θέση τους μπορεί κι εγώ να μην ήθελα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμασταν το ζευγάρι που καθημερινά βρισκόμασταν και σε μια άλλη εκπομπή. Σε σημείο αηδίας, σε βαθμό που ξεπερνούσε τα όρια και τα θέλω κάποιων παικτών. Είχαμε και πληροφορίες ότι κάποια ζευγάρια δεν ήθελαν καν να μπουν στο παιχνίδι εξαιτίας μας», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia express highlights 2/10: Κλάματα, κακουχίες και το ζευγάρι που αποχώρησε από το παιχνίδι

Asia Express: Της "γυάλισε" ο Παύλος - Οι κατακτήσεις του Γαλακτερού στην Καμπότζη