Από Ελένη Μήτση

Ένα ακόμη επεισόδιο για τo Asia express προβλήθηκε την Κυριακή 2/10 με τους διαγωνιζόμενους να έρχονται αντιμέτωποι με σοβαρές δυσκολίες και κακουχίες. Κάποιοι τα πήγαν καλύτερα, κάποιοι χειρότερα, κάποιοι άλλοι σαγήνευσαν τα πλήθη με την παρουσία τους και εν τέλει ένα ζευγάρι αποχώρησε για την Ελλάδα.

Τα highlights για το Asia express 2/10

Δύσκολες ώρες για τον Fipster

Με κλάματα ξεκίνησε (2/10) επεισόδιο του Asia Express, διότι όπως είχε φανεί και στο τρέιλερ, ο Fipster, ο συμπαίκτης του Κωνσταντίνου Βασάλου, κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα, εξαιτίας της βροχής που είχε ξεσπάσει στην πόλη που βρίσκονται.

Οι δυο τους έψαχναν ένα σπίτι για να μείνουν, όμως, κανείς δεν άνοιγε την πόρτα του για να τους υποδεχθεί και σαν να μη έφτανε η βροχή, ο youtuber πάτησε και μέσα στα νερά και έγινε "λούτσα". Οι άθλιες αυτές συνθήκες τον "λύγισαν" και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τα κλάματα.

Σε πανικό η Θεοδώρα Ρασέλ

Το (2/10) επεισόδιο του Asia Express φαίνεται από την αρχή πως κρύβει μεγάλες δυσκολίες για τους παίκτες, αφού μαζί με τον Fipster τα κλάματα έβαλε και η Θεοδώρα Ρασέλ, διότι και εκείνη δυσκολεύτηκε πολύ να βρει σπίτι μαζί με την μητέρα της.

Παρόλα αυτά, τα κατάφεραν και αφού βρήκαν εντόπισαν και τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τον συμπαίκτη του και τους περιμάζεψαν για να μείνουν στο ίδιο σπίτι.

«Όση ώρα ψάχναμε σπίτι και έβρεχε κιόλας, ήμασταν με τα αδιάβροχα και είχα γίνει και μουσκίδι άρχισα να καταρρέω μάνα! Που θα κοιμηθούμε εμείς;», είπε η ίδια.

«Μη στεναχωριέσαι και σε παίρνει η κάμερα να κλαις… Όλα καλά θα μας πάνε» είπε η μητέρα της, με την ίδια να συμπληρώνει: «Πιέστηκα, πιέστηκα! Με την βροχή… Σήμερα με πίεσαν όλα. Το μόνο καλό είναι ότι έχω την μαμά μου».

Έβαλε τα κλάματα η Χριστίνα Παππά

Δεν έχουν σταματήσει να κλαίνε οι διαγωνιζόμενοι του Asia Express στο (2/10) επεισόδιο, οι μισοί διότι δεν έβρισκαν που να μείνουν μέσα στη βροχή και οι υπόλοιποι επειδή δεν μπορούσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους λόγω της καλοσύνης που τους δείχνουν τόσοι άγνωστοί.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι η Χριστίνα Παππά, η οποία έκανε οτοστόπ για να την μεταφέρουν στον προορισμό που χρειάζεται να φτάσει μαζί με τον γιο της, Δημήτρη, ώστε να μην αποχωρήσουν από το παιχνίδι, και ο πρώτος άνθρωπος που βρήκε, δέχθηκε αμέσως, με αποτέλεσμα εκείνη να "λυγίσει".

«Δεν τα κάνει αυτά ο κάθε άνθρωπος τώρα, να σε πάει 60χλμ να σε ταΐσουν, να σε ποτίσουν. Εδώ μου έχουν βγει πολλές ευαισθησίες, δεν ξέρω γιατί, ο κόσμος αυτά δεν τα ξέρει», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εγώ τους προκάλεσα στην Ελλάδα με τη διαμονή, τα πάντα δικά μας. Συγκινούμαι πάλι δεν ξέρω τι να κάνω».

Οι κατακτήσεις του Γαλακτερού στην Καμπότζη

Οι μόνοι που φαίνεται πως περνούν καλά στην Καμπότζη και στο Asia Express είναι ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι ζουν ένα δράμα και κλαίνε επειδή δεν μπορούν να βρουν ένα σπίτι να μείνουν μέσα στη βροχή, οι δυο τους τα κατάφεραν εύκολα και γι' αυτό τα χαμόγελά τους δεν έσβησαν στιγμή.

Στο σπίτι που έμειναν, όμως, έκατσαν να φάνε μαζί με τους ιδιοκτήτες και ο νεαρός κατάφερε να "κλέψει" και την καρδιά μίας κοπέλας που ζούσε εκεί. Η ίδια δεν σταματούσε να του μιλάει και να τον προσεγγίζει, με εκείνον να είναι όσο πιο ευγενικός γίνεται απαντώντας της σε ότι την απασχολούσε, σε αντίθεση με τον πατέρα του, για τον οποίο αδιαφορούσε, με αποτέλεσμα να αρχίσει να παραπονιέται.

Tο πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το παιχνίδι μετά την Ιλάειρα και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Άλλο ένα επεισόδιο Asia Express έφτασε στο τέλος του και μετά τις στιγμές που έκαναν τους παίκτες, όπως και την Χριστίνα Παππά, να κλάψουν μπροστά στις κάμερες, όλοι τους έφτασαν στον προορισμό που χρειαζόταν, ώστε να δουν ποιος θα αποχωρήσει.

Πέρα από την Κρίστυ και τον Γιώργο Μαυρίδη, οι οποίοι απόλαυσαν το έπαθλό τους και δεν αγωνίζονταν, πρώτοι έφτασαν ο Κώσταντίνος Βασάλος, ο Fipster, ο Στέλιος Λεγάκης και ο Χρήστος Ζώτος. Τελευταίοι, όμως, κατέληξαν η Βιβή Μπασινά και οι Κατερίνα Καλίνογλου και δυστυχώς έπρεπε να αποχαιρετήσουν τους συμπαίκτες τους και να αποχωρήσουν για την Ελλάδα.

«Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο! Πάρα πολύ δύσκολο. Εμάς γενικά τα πράγματα τις πρώτες μέρες δεν μας πήγαν και τόσο καλά, δεν απογοητευτήκαμε, αλλά μετά το σημερινό τα σημάδια όλα δείχνανε πως πάμε πίσω Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώτη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Asia Espress αποχώρηση

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Δεν ήμασταν ποτέ..." - Η αποκάλυψη του Πέτρου Πολυχρονίδη 4 χρόνια μετά την συνεργασία με την Τζούλια Νόβα

Λίγοι το γνωρίζουν: Από το Κωνσταντίνου και Ελένης στο Asia Express