Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο καιρό πριν γίνει επίσημο, και οι παίκτες αποχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star (δείτε εδώ ποια ημερομηνία αναχωρεί ο Σάκης Κατσούλης) όλο και περισσότερα ονόματα αποκαλύπτουν αν θα συμμετάσχουν, αν το επέρριψαν, ή αν βρίσκονται σε συζητήσεις με την παραγωγή και αν τους έχει γίνει σχετική πρόταση.

Άλλο ένα όνομα που ακούσαμε το πρωί της Τετάρτης 5/20 μέσα από το Super Κατερίνα, πως συζητάει με την παραγωγή για πιθανή συμμετοχή του στον διαγωνισμό, είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος είχε συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο, όπου νικητής ήταν ο Ντάνος.

Οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καλά, και η αλήθεια είναι πως το πρόσωπο που είχε δείξει δεν ήταν και το καλύτερο μιας και η συμπεριφορά του είχε σχολιαστεί από πολλούς. Να δούμε θα πάει σε αυτό το reunion;

Η πρόταση του Στέλιου Χανταμπάκη για να μπει στο Survivor All Star

Δε θα είναι παίκτης του Survivor All Star - Δίνουν στον Γιώργο Αγγελόπουλο 100.000 ευρώ για να...

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα βρίσκεται στο Survivor All Star την ερχόμενη σεζόν, μετά από την μεγάλη πρόταση που του έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί (δείτε εδώ πόσα χρήματα θα πάρει ακριβώς). Αυτή τη φορά ωστόσο ο κορυφαίος παίκτης που έχει περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης, δε θα είναι κανονικά διαγωνιζόμενος.

Ούτε όμως και παρουσιαστής! Το Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης (4/10) αποκάλυψε ακριβώς τι θα κάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο ριάλιτι επιβίωσης, και πώς θα δικαιολογεί τον υπέρογκο μισθό που θα παίρνει.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα μπαίνει κάθε εβδομάδα και σε άλλη ομάδα. Θα κάθεται αρκετές ώρες στην παραλία ωστόσο δε θα μένει στην καλύβα μαζί τους αλλά σε ένα ξενοδοχείο που θα βρίσκεται κοντά στην αρένα. Δε θα έχει μαζί του κινητό ούτε θα έχει επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Ωστόσο ο «Ντάνος», δε θα βρίσκεται μόνιμα στον Άγιο Δομίνικο. Θα μείνει σίγουρα έναν μήνα και μέσα σε αυτόν θα είναι εντελώς αποκομμένος.

Στο παιχνίδι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα σώζει κόσμο, θα δίνει ζωές στους παίκτες. Επομένως θα λειτουργεί σαν μπαλαντέρ όταν κάποιος παίκτης δεν είναι σε θέση να παίξει.

Παράλληλα, θα παρουσιάζει κάθε εβδομάδα, ένα παιχνίδι, το οποίο θα είναι άλλο από τα Παιχνίδια της Καραϊβικής που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ξέρω και...» - Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τα κρυφά χαρτιά του ΣΚΑΪ για το Survivor All Star

Φεύγει για Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; Η συζήτηση με τον Ατζούν για το all star game του Survivor