Από Ελένη Μήτση

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραχώρησε δηλώσεις την Τρίτη 20/9 στο Happy Day μιλώντας σύντομα αλλά αποκαλυπτικά για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για το αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις.

Πρόκειται για μια γυναίκα, που πολύ πρόσφατα είδαμε στο Survivor να αγωνίζεται με πάθος. Σχετικά με το all star παιχνίδι, η ίδια αποκάλυψε πως είναι μέσα στη μεγάλη λίστα του Ατζούν, αλλά δεν ξέρει αν θέλει να κάνει το ίδιο ταξίδι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Η απάντηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για τη συμμετοχή της στο All star survivor

«Μου έχει γίνει πρόταση μόλις τελείωσε ο πρώτο κύκλος. Δεν ξέρω αν θα είμαι, το σκέφτομαι, είναι πολύ σύντομο το διάστημα που τελείωσε το προηγούμενο έτος», δήλωσε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και συνέχισε: «Δεν είχα πρόταση από καμία άλλη εκπομπή φέτος. Θεωρώ ότι και εγώ το έχω προετοιμάσει όλο αυτό, όπως θα έχετε καταλάβει. Δίνω το παρών μονό σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις».

Το όλο νόημα σχόλιο του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά για το Survivor All Star

Με μία σειρά από βίντεο που μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος θέλησαν να αφήσουν τα δικά τους υπονοούμενα σχετικά με τη συμμετοχή τους στο Survivor All Star.

Οι δύο φίλοι συναντήθηκαν ξανά μετά από καιρό και έτσι δε μπορούσαν παρά να μιλήσουν για τις φήμες που τους θέλουν να ταξιδεύουν εκ νέου για Άγιο Δομίνικο. Ο Ατζούν άλλωστε προσπαθεί να προσελκύσει τους πιο δυνατούς παίκτες για τον ξεχωριστό αυτό κύκλο (δείτε εδώ το ποσό που ζήτησε ο Ντάνος).

«Μετά από 1,5 χρόνο είμαστε εδώ και τα λέμε, επειδή ακούγονται πολλά για το Survivor και για το εάν θα πάει κάποιος παίκτης ή κάποιος άλλος, εγώ έχω πάρει εδώ καφέ με τον Τριαντάφυλλο και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Ο Τριαντάφυλλος από τη μεριά του, είπε: «Όσα χρόνια και να περάσουν, ότι και να γίνει, πάντα θα θυμάμαι ότι εκεί στον ποταμό, στη ζούγκλα και λέγαμε οι δυο μας για τα όνειρά μας. Μιλάω σοβαρά στον κόσμο να το ξέρει, παιδιά το τι περάσαμε… και δεν ξέρω αν έρχονται άλλα πράγματα, δεν το ξέρω ακόμα», με τον Αλέξη Παππά να αντιδρά: «Θα περάσουμε κι’ άλλα, κι’ άλλα…».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μας έπιασε ζαλάδα! Η νέα πρόταση μαμούθ από τον Ατζούν για να πάει Survivor All Star ο Αγγελόπουλος

«Είναι ένα μακρινό σενάριο...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για το Survivor All Star