Από Στέλλα Μούτσιου

Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι "πέτυχε" τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος την Κυριακή 2/10 έχει πρεμιέρα με το The Voice, και ο ίδιος μίλησε για τις συζητήσεις που γίνονται στο κανάλι του ΣΚΑΪ σχετικά με το Survivor All Star και τους παίκτες που θα βρίσκονται στο παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής εξήγησε πως γνωρίζει αρκετά από τα ονόματα που έχουν επιλεχθεί και έχουν συμφωνήσει να συμμετέχουν σε αυτή την υπερπαραγωγή, ωστόσο δεν πρόκειται να αποκαλύψει τίποτα ακόμα, τονίζοντας απλά πως θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για το Survivor All Star

«Στοχεύει γενικά η εταιρεία. Είναι σε πολύ καλά ονόματα, όχι ότι υπάρχουν κακά ονόματα, αλλά νομίζω θα έχει αρκετό ενδιαφέρον και αγωνιστικό και εξω-αγωνιστικό», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τα ονόματα των παικτών: «Ξέρω και δεν λέω».

Φεύγει για Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου;

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραχώρησε δηλώσεις την Τρίτη 20/9 στο Happy Day μιλώντας σύντομα αλλά αποκαλυπτικά για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για το αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις.

Πρόκειται για μια γυναίκα, που πολύ πρόσφατα είδαμε στο Survivor να αγωνίζεται με πάθος. Σχετικά με το all star παιχνίδι, η ίδια αποκάλυψε πως είναι μέσα στη μεγάλη λίστα του Ατζούν, αλλά δεν ξέρει αν θέλει να κάνει το ίδιο ταξίδι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

«Μου έχει γίνει πρόταση μόλις τελείωσε ο πρώτο κύκλος. Δεν ξέρω αν θα είμαι, το σκέφτομαι, είναι πολύ σύντομο το διάστημα που τελείωσε το προηγούμενο έτος», δήλωσε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και συνέχισε: «Δεν είχα πρόταση από καμία άλλη εκπομπή φέτος. Θεωρώ ότι και εγώ το έχω προετοιμάσει όλο αυτό, όπως θα έχετε καταλάβει. Δίνω το παρών μονό σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Επειδή ακούγονται πολλά...» - Το όλο νόημα σχόλιο του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά για το Survivor All Star

«Είναι ένα μακρινό σενάριο...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για το Survivor All Star