Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης για το φετινό νέο project του ΣΚΑΙ, Survivor All Star, φαίνεται πως ενέδωσε στις κινήσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος του έχει τάξει κυριολεκτικά γην και ύδωρ, και φέρεται να είναι κοντά στο να πει το μεγάλο ναι. Ο λόγος για ποιόν άλλο; Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, το άτομο που "παρακάλεσε" όσο κανέναν άλλο ο Τούρκος παραγωγός προκειμένου να λάβει μέρος στο ριάλιτι.

Είπε το μεγάλο ναι στον Ατζούν ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Λίγες ώρες πριν, σύμφωνα με την Espresso, στον πρώτο νικητή του ριάλιτι προτάθηκε το μυθικό ποσό των 200.000 ευρώ για να μπει, και όχι μόνο αυτό, αλλά υπάροχυν πληροφορίες πως ο γνωστός επιχειρηματίας θα τον κάνει και παρουσιαστή σε ένα καινούργιο reality που θα φιλοξενηθεί την επόμενη σεζόν, το φθινόπωρο του 2023 στο ΣΚΑΙ.

Πόσα θα πληρώνει εβδομαδιαίως ο Ατζούν τους παίκτες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend», οι υποψήφιοι παίκτες υπογράφουν με την παραγωγή ένα προσύμφωνο. Αν κάποιος μιλήσει, τότε δεν αποκλείεται το προσύμφωνο να θεωρηθεί άκυρο και να μην συμμετάσχει ο συγκεκριμένος παίκτης στο ριάλιτι. Έγινε και πέρσι με τον Μυριέλα Κουρεντή και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου αλλά αμφότεροι ταξίδεψαν κανονικά για την Καραϊβική.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες που έχουν υπογράψει προσύμφωνο πρέπει να είναι διαθέσιμοι όποτε τους ζητηθεί από την παραγωγή προκειμένου να ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σίγουρο – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής – ότι θα γίνει η All Star εκδοχή ου Survivor.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Να το πω κομψά...» - Οι αιχμές όλο νόημα του Γιώργου Λιανού για τα πρόσωπα του Survivor

Με μακρύ μαλλί και μπούκλες - Αγνώριστος ο Μάριος Πρίαμος το "έπαιζε" ανήξερος στην Super Κατερίνα για το Survivor All Star