Από TV24 Team

Από τη μια μέρα στην άλλη ήρθαν τα πάνω κάτω για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ. Προς Θεού οι σχέσεις της με το κανάλι είναι πολύ καλές, το Love island και η απόδοσή του είναι το θέμα.

Μπορεί η πρεμιέρα να σημείωσε αρκετά υψηλά ποσοστά αλλά οι επόμενες ημέρες που ακολούθησαν κατέληξαν σε... μονοψήφια. Όποιος ξέρει από τηλεόραση γνωρίζει πολύ καλά πως αυτό είναι κακό πράγμα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπως σας είχαμε αποκαλύψει είχε βάλει ένα και μοναδικό βέτο για το συμβόλαιό της με τον σταθμό όσον αφορά το Love island: να μην γίνει ποτέ big brother, να μην παίξουν ποτέ εξωφρενικά πικάντικες σκηνές με απαγορευμένα πλάνα κλπ κλπ γιατί δεν θέλει να χαλάσει την φήμη της. Το έχει παρουσιάσει στον κόσμο σαν ένα παιχνίδι έρωτα και αγάπης και σε αυτό το μουντ θα ήθελε να παραμείνει.

Ο ΣΚΑΙ όμως φαίνεται να έχει άλλα πλάνα για το Love island

Η πτώση στα νούμερα έκανε τον σταθμό να αναρωτιέται για το αν πρέπει να αρχίσει να προσθέτει στα επεισόδια πιο πικάντικα πλάνα μπας και προσεγγίσει μεγαλύτερη βαθμίδα κοινού κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνη 100% την Ηλιάνα.

Σίγουρα θα γίνει meeting με το κανάλι τις επόμενες ημέρες οπότε εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Απεργία πείνας κάνει;» - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Love Island

Είχε βγει νικήτρια στο GNTM - Η πρώην σύντροφος του Αλέξανδρου Κώτση από το Love island