Από TV24 Team

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα της φέτος μιας και αποφάσισε να αναλάβει την παρουσίαση του Love Island. Το πρότζεκτ έχει δεχθεί εκατοντάδες σχόλια για την ποιότητά του, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που έσπευσαν ήδη από την πρεμιέρα να σχολιάσουν το πόσο αδυνατισμένη είναι η παρουσιάστρια.

Αφού λοιπόν τα σχόλια στο twitter έπεσαν βροχή, η manager της, Έλενα Χριστοπούλου τοποθετήθηκε επί του θέματος την Παρασκευή 30/9 μέσα από το ''Πρωινό μας''.

«Γράφτηκαν πολλά, περίεργα και δυσνόητα. Το συζήτησα λίγο χθες με την Ηλιάνα, έτρωγε ένα burger εκείνη τη στιγμή και γελούσε. Δεν γελάω εγώ όμως. Αυτό το body shaming που λέμε, ένα κορίτσι που μπορεί να έχει λιγότερα κιλά απ’ όσο έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε δημιούργησε αυτά τα σχόλια.

Μιλάμε για ένα κορίτσι που είναι μοντέλο, ήταν έτσι πάντα. Έτσι ζούσε στην Νέα Υόρκη, έτσι περπατούσε στις πασαρέλες, έτσι ξεκίνησε το GNTM. Μετά πήρε κάποια κιλά για κάποιους δικούς της λόγους. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά. Τότε έλεγαν ότι είναι έγκυος.

Είναι ωραίο να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να πούμε εγώ ποιος είμαι που κρίνω την εμφάνιση και τα κιλά ενός ανθρώπου; Αρνούμαι την κακή συμπεριφορά και το body shaming/bullying στον κόσμο, όποιος είναι και αυτός. Τώρα είναι υγιέστατη, είναι στα κιλά της και είναι μια χαρά».

Τα σχόλια του κοινού για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την εμφάνισή της στο Love Island

To βράδυ του Σαββάτου (2/10) ωστόσο το Love Island επέστρεψε με ένα νέο επεισόδιο και μαζί του ήρθαν και τα σχόλια για την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το βέτο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ΣΚΑΙ για το Love Island - Γι' αυτό είπε το ναι στην παρουσίαση!

«Δεν μπορείτε ούτε να το φανταστείτε» - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει για τις ατελείωτες εκπλήξεις στο Love Island