Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο νέος κύκλος του GNTM έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μέρες και ήδη από τα πρώτα επεισόδια αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακός. Τα σχόλια δεν λείπουν φυσικά, τόσο από το Twitter (δείτε εδώ τι γράφτηκε για τις χθεσινές οντισιόν) όσο και από ανθρώπους της τηλεόρασης (δείτε εδώ τι είπε η Έλενα Χριστοπούλου για το show).

Θυμίζουμε πως ο νέος κύκλος του ριάλιτι έχει μοντέλα όλων των ηλικιών και ήδη έχουμε δει κάποιες κυρίες μεγαλύτερης ηλικίας να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση (δείτε εδώ την 79χρονη κυρία Τίτσα που ξετρέλανε τους κριτές).

Τα χρήματα που παίρνουν τα μοντέλα του GNTM 5

Αν νομίζατε λοιπόν πως μικρές και μεγάλες διαγωνιζόμενες θα έμπαιναν στην βίλα και θα εξέθεταν τους εαυτούς τους τσάμπα, είστε γελασμένοι. Τα ποσά είναι μεγάλα και αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο.

Το 2019, όταν ακόμα παιζόταν ο δεύτερος κύκλος του αγαπημένου ριάλιτι, η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου είχε αποκαλύψει πως οι διαγωνιζόμενες παίρνουν γύρω στα 600 ευρώ το μήνα.

Όσο περνούσαν τα χρόνια ωστόσο και η δημοτικότητα του ριάλιτι αυξανόταν, άλλαζαν και οι απαιτήσεις των παικτών. Κάπως έτσι φέτος οι μισθοί ανέβηκαν και έχουν πλησιάσει τον βασικό μισθό μηνιαίως. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, οι πιο μεγάλες παίκτριες θα έχουν κάτι έξτρα στους μισθούς τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Να με ακούσεις που μιλάω!» - Εκτός εαυτού η Σοφία Χατζηπαντελή με τον Τάσο Σωφρονίου - Φωνές στον αέρα του GNTM

Είχε εμφανιστεί στο Survivor το 2017 - Στο GNTM 5 η φημολογούμενη πρώην του Βασάλου

TAGS