Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το GNTM 5 έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μέρες και ήδη έχουν περάσει μπροστά από τα μάτια των κριτών, ένα σωρό κορίτσια και γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, που έρχονται να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μόντελινγκ (δείτε εδώ την 79χρονη διαγωνιζόμενη που ξετρέλανε τους κριτές).

Μία από αυτές τις διαγωνιζόμενες λοιπόν δεν ήταν εντελώς άγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό μιας και είχε πραγματοποιήσει μία ακόμα εμφάνιση σε ριάλιτι το 2017, και συγκεκριμένα, στο Survivor. Εκεί είχε εμφανιστεί στο έπαθλο επικοινωνίας ως φίλη του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Η φημολογούμενη πρώην του Βασάλου στο GNTM 5

Τα δημοσιεύματα της εποχής ήθελαν την εντυπωσιακή κοπέλα να έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, κάτι που βέβαια δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από κανέναν από τους δύο.

GNTM πρώην Βασάλου

Η Μαίρι Ρόουζ στο GNTM 5

Ο λόγος για την Μάρι Ρόουζ που είναι αθλήτρια του bodybuilding, 40 ετών και έχει κατγαγωγή από τον Λίβανο και την Κύπρο.

Να σημειωθεί πως η πήρε 4 "ναι" και πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM. «Κοίταξε να δεις, τα μαλλιά σου πρέπει να αλλάξουνε. Αυτό το ξανθό και αυτό το κούρεμα δεν σου πηγαίνει γιατί σε μεγαλώνουν», της είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά όμως της άρεσε το σύνολο και ήθελε να της δώσει μια ευκαιρία.

Να σημειωθεί βέβαια πως η εκπομπή Πρωινό Μας, αναφέρθηκε στην διαγωνιζόμενη του GNTM ως «πρώην σύντροφος» του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κοιτάει στα μάτια τον Σασμό - Η τηλεθέαση που έκανε το δεύτερο επεισόδιο του GNTM 5 (20/9)

«Είναι τηλεοπτικό σκουπίδι...» - Η Μαρίνα Πατούλη ισοπέδωσε με δύο φράσεις Καγιά και GNTM