Από Πέννυ Μαστοράκου

To GNTM 5 επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Δευτέρα 19/9 και έφερε μαζί του αρκετές εντάσεις μεταξύ των κριτών, αλλά και θύελλα αντιδράσεων, τόσο από άτομα του χώρου, τα οποία κατακεραυνώνουν τους κριτές αλλά και γενικότερα όλο το σκεπτικό του project, όσο και από άτομα που βλέπουν το ριάλιτι από τον καναπέ τους.

Στο Twitter λοιπόν, πλατφόρμα μέσα από την οποία όλος ο κόσμος λέει την γνώμη του και συνήθως αποθεώνει ή ρίχνει στα τάρταρα ότι δεν του αρέσει, ψάξαμε και βρήκαμε σχόλιά, τα οποία μόνο κολακευτικά δεν είναι για το show. Όλα αυτά, και είναι μόνο η αρχή, τρομάζουμε να δούμε τι μπορεί να πουν στην συνέχεια!

Πανικός στο Twitter με το GNTM 5

«Μετά από αυτό τον οχετό...» - Εξοργισμένη η Έλενα Χριστοπούλου με το ριάλιτι

Ένα απόσπασμα από το χθεσινό (21/9) επεισόδιο του GNTM 5 θέλησε να σχολιάσει η Έλενα Χριστοπούλου στην εκπομπή Πρωινό Μας και συγκεκριμένα, την αυστηρότητα που έδειξε η Βίκυ Καγιά σε μία νεαρή διαγωνιζόμενη.

Η 18χρονη Αθηνά εμφανίστηκε στους κριτές ωστόσο τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και η Σοφία Χατζηπαντελή απογοητεύτηκαν με τις ελλείψεις της σε γνώση για τον χώρο της μόδας, κάνοντάς την να αισθανθεί πολύ άσχημα. Το κορίτσι ξέσπασε σε κλάματα αλλά κατάφερε τελικά να περάσει στην επόμενη φάση με τη wild card του Γιώργου Καράβα.

Η Έλενα Χριστοπούλου ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τη στάση των κριτών και ξεκαθάρισε πως ο χώρος της μόδας δεν είναι όπως τον παρουσιάζουν στο GNTM 5.

«Με έχει πιάσει ταχυπαλμία. Νιώθω και είδα βία. Δεν είναι έτσι η δουλειά μας» ανέφερε αρχικά η μάνατζερ. «Αυτό είναι πάρα πολύ ‘90s όλο. Είναι ξεπερασμένο και πασέ. Στη δική μου τη δουλειά ένα κορίτσι 18 χρονών που είναι άπειρο, έρχεται για να μάθει, για να το φροντίσουμε και να το αγκαλιάσουμε, όχι για να του κάνουμε αυτό το bullying. Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω και δεν ξέρω ποιος το άφησε να γίνει.

Βλέπω τον Γιώργο Καράβα μετά από αυτόν τον οχετό, να σκύβει το κεφάλι. Είναι άλλο η τηλεόραση κι άλλο οι συμπεριφορές. Παλεύουμε οι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια για να μην έχουμε αυτές τις συμπεριφορές», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Να με ακούσεις που μιλάω!» - Εκτός εαυτού η Σοφία Χατζηπαντελή με τον Τάσο Σωφρονίου - Φωνές στον αέρα του GNTM

Είχε εμφανιστεί στο Survivor το 2017 - Στο GNTM 5 η φημολογούμενη πρώην του Βασάλου

TAGS