Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την Αφροδίτη Γραμμέλη και την αφοπλιστική τοποθέτησή της στον αέρα του Πρωινού μας, και η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Τρίτης 20/9, μίλησε για την πρεμιέρα και παρακολουθώντας ένα μικρό απόσπασμα από το GNTM, θέλησε να σταθεί σε μια διαφωνία ανάμεσα στους κριτές σχετικά με την έννοια της διαφορετικότητας, το οποίο την έκανε έξαλλη κάτι που δεν έκρυψε.

Απασφάλισε η Μπέττυ Μαγγίρα για το GNTM

«Έχουμε μπερδέψει την τρίχα με την κληματαριά. Όταν η κοπέλα αυτή θα φτάσει στο σημείο να δεχτεί μια πρόταση από μια εταιρεία, όπου θα της ζητούν να ξυρίσει το κεφάλι της, με μεγάλη αμοιβή, ας το σκεφτεί μόνη της. Το μόνο που έχει να χάσει είναι απλά τη δουλειά. Μην τρελαινόμαστε. Το κορίτσι αυτό, όλο της τo attitude ξεκινάει από το μαλλί της, γιατί πρέπει να το ξυρίσει; θα χάσει απλά τη δουλειά.

Είναι σαν να της κλείνουν την πόρτα στο μόντελινγκ, επειδή δεν ξυρίζει τα μαλλιά της, ενώ μπορεί και να μην της ζητηθεί ποτέ, δεν θα την πετάξει κανένα πρακτορείο για αυτό τον λόγο. Είμαι έξαλλη», είπε στην εκπομπή μεταξύ άλλων.

Ξεσάλωσε το Twitter με την 79χρονη διαγωνιζόμενη του GNTM 5

To GNTM 5 έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (20/9) και χωρίς αμφιβολία, η διαγωνιζόμενη που κατάφερε να ξεχωρίσει ήταν μια 79χρονη κυρία, η οποία ξετρέλανε την κριτική επιτροπή με τη φινέτσα της και τις πόζες της και πέρασε στην επόμενη φάση.

Πέρα από την κριτική επιτροπή ωστόσο, η κυρία Τίτσα, έφερε αναστάτωση και στο Twitter, το οποίο την αποθέωσε και την τρόλαρε ταυτόχρονα! Μετά λοιπόν τη Σοφία Χατζηπαντελή, στο στόχαστρο των χρηστών μπήκε η γηραιότερη διαγωνιζόμενη, η οποία βέβαια είχε την ενέργεια... 20άρας!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με ξανθό μαλλί και εντελώς διαφορετικό φρύδι η Χατζηπαντελή - Αγνώριστη η guest κριτής του GNTM 5

«Ήρθαμε σε αντιπαράθεση!» - Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα πίσω από τις κάμερες με Καγιά και Χατζηπαντελή