Από Ελένη Μήτση

Ανατροπές, εντάσεις και πολλά πολλά ευτράπελα βλέπουμε να έχει ο νέο κύκλος του GNTM και πάνω από όλα τις έντονες διαφορές των κριτών σχετικά με τα κορίτσια, που διεκδικούν μια θέση στο σπίτι.

Αυτή τη φορά, στο επεισόδιο της Τρίτης 20/9 αφορμή στάθηκε η κύπρια Aθηνά, με το ιδιαίτερο κοντό σγουρό μαλλί της. Από την πρώτη στιγμή ξετρέλανε τον Καράβα, αλλά όχι και τους υπόλοιπους κριτές.

Μπορεί να πείστηκε και η Χατζηπαντελή, πως το κορίτσι είχε δυνατότητες, αλλά τα υπόλοιπα δύο όχι δεν ήταν αρκετά. Έτσι λοιπόν, ο Καράβας στο παρά 2 έδωσε την πρώτη wild card, δημιουργώντας μια στιγμή μεγάλης συγκίνησης.

Ο Γιώργος Καράβας έδωσε την πρώτη wild card της χρονιάς

Το χυδαίο σχόλιο της 59χρονης διαγωνιζόμενης στην Χατζηπαντελή

Το ηλικιακό όριο έχει ανοίξει για το GNTM 5 και έτσι λίγο μετά την 47χρονη που συγκίνησε όλη την κριτική επιτροπή, την Τρίτη 20/9 είδαμε άλλη μια γυναίκα στην ηλικία των 59 ετών να διεκδικεί μια θέση στο σπίτι.

Ο λόγος για την ξανθιά Μαρία, μια γυναίκα με έντονο ταπεραμέντο, που αν και στην αρχή κέρδισε στους κριτές, στο τέλος απέσπασε μόνο ένα ναι από την Καγιά. Αντίθετα η Χατζηπαντελή δεν φάνηκε να βλέπει κάτι θετικό επάνω της, λέγοντας την να πάει καλύτερα διακοπές και όχι στο ριάλιτι.

Εκείνη με τη σειρά της, αφού κόπηκε έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο, λέγοντας, πως «οι απόψεις είναι σαν τις κ@λ@τρυπ@ιδες! Όλοι έχουν από μια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Η παίκτρια που θύμισε στην Χατζηπαντελή το αγόρι της - ''Κάγκελο'' όλο το πλατό με το σχόλιο της

GNTM 5: Σηκώθηκε από την καρέκλα και πήρε το σκουπόξυλο - Πρωτοφανής κίνηση σε παίκτρια από την Καγιά