Από Πέννυ Μαστοράκου

Η μεγάλη μέρα έχει φτάσει, και ήδη μετράμε αντίστροφα για την μεγάλη πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του απόλυτου ριάλιτι μόδας και μοντέλων, του GNTM! Απόψε λοιπόν επιστρέφει, ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις και φρέσκα πρόσωπα που θα απασχολήσουν, όπως πάντα άλλωστε, προς την αναζήτηση για την μεγάλη νικήτρια!

Αυτή τη χρονιά, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια η Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ τις δηλώσεις της λίγο πριν ξεκινήσει το ριάλιτι), η οποία επέστρεψε ξανά στο project αυτό, κάτι που περίμενε σχεδόν όλος ο κόσμος, έρχονται πολλά πράγματα τα οποία δεν τα έχουμε ξαναδεί, και το κριτήριο έχει σχεδόν αλλάξει οριστικά, καθώς όλα συμβαδίζουν με την μόδα η οποία ακολουθεί την εποχή και τις τάσεις της.

Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο του GNTM 5

Το πρωί της Δευτέρας 19/9 λοιπόν στον αέρα του Breakfast at Star, είδαμε και πήραμε μία μικρή γεύση από το πρώτο επεισόδιο, στο οποίο μπορούμε να καταλάβουμε την δομή της νέας κριτικής επιτροπής, την χημεία τους αλλά και τα πρώτα μοντέλα που θα απολαύσουμε.

Νέοι κριτές, νέοι κανόνες και πολλές εκπλήξεις

Πριν από λίγες ημέρες το κανάλι του STAR ανακοίνωσε την μεγάλη πρεμιέρα του GNTM 5, η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας 19/9 στις 21:00. Η αγωνία είναι μεγάλη, καθώς φέτος όλα είναι διαφορετικά και οι εκπλήξεις θα είναι ακόμη περισσότερες.

Ξεκινώντας από την κριτική επιτροπή, πλέον, θα είναι τρεις οι βασικοί κριτές, με δύο άντρες και μία γυναίκα, ενώ κατά τη διάρκεια του σόου θα παρευρεθούν πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της μόδας για να βοηθήσουν τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής να αποφασίσουν κάθε φορά ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση.

Ο λόγος για την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και το Τάσο Σοφρωνίου. Η Σοφία Χατζηπαντελή θα βρίσκεται μαζί τους στις οντισιόν, ενώ η Έλενα Γαλύφα θα αναλάβει τον ρόλο της οικοδέσποινας, αφού θα υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους.

Πέρα, όμως, από την επιτροπή, αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί και στους κανονισμούς, εφόσον οι άντρες σε αυτόν τον κύκλο έχουν αποκλειστεί και στο προσκήνιο θα έρθουν οι γυναίκες όλων των ηλικιών και συγκεκριμένα από τα 18 μέχρι τα 88 τους έτη.

GNTM 5

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Μελαχρινή και κούκλα - Αυτό είναι το πρώτο plus size model που μπαίνει στο σπίτι

«Αυτά είναι κρεμάστρες του Instagram» - "Έκραξε" για τα καλά την Έλενα Γαλύφα η Ραμόνα Βλαντή