Από Ελένη Μήτση

Το GNTM βγαίνει απόψε (19/9) στον αέρα και από την ώρα, που κυκλοφόρησε το επίσημο trailer επιβεβαιώθηκε, πως ο νέος κύκλος του ριάλιτι μόδας θα είναι πολλά υποσχόμενος.

Πολλές θα είναι οι συμμετέχουσες για άλλη μια χρονιά και το πολύ ευχάριστο είναι πως δε θα υπάρχει ηλικιακό όριο αλλά ούτε και περιορισμός στα σώματα. Έτσι λοιπόν, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο θα δούμε ένα Plus size model με πολύ αυτοπεποίθηση, εάν κρίνουμε από την πόζα της.

Το plus size μοντέλο που θα δούμε στο GNTM5

Γενικότερα είναι γνωστό, πως θα δούμε πολλά diversity μοντέλα στη φετινή σεζόν και το κορίτσι, που βλέπουμε παρακάτω είναι ένα από αυτά, που θα διεκδικήσουν μια θέση στο σπίτι.

gntm5

Οι νέες δηλώσεις της Βίκυ Καγιά για τον ανανεωμένο κύκλο του GNTM

Την Δευτέρα 12/9 και την ώρα που είδαμε στον αέρα το νέο trailer για τον νέο κύκλο του GNTM 5, ο οποίος περιείχε περισσότερα στοιχεία και δείγματα του τι πρόκειται να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό τη νέα σεζόν, η Βίκυ Καγιά, ήταν καλεσμένη στο «Breakfast@Star» και μίλησε για όλα όσα πρόκειται να μας καθηλώσουν.

Όσον αφορά το GNTM 5 λοιπόν η Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Έρχεται με τεράστιες ανατροπές, είναι όλα αλλιώς, γιατί είναι και η μόδα αλλιώς. Ακολουθούμε τις τάσεις της εποχής. Πιστεύω ότι είμαστε update, πιστεύω ότι είμαστε πολύ πιστοί σε αυτό που πρεσβεύει ο καθένας, γιατί αν δε λες την αλήθεια, δε θεωρώ ότι περνάει κι απέναντι σωστά. Είμαι αισιόδοξη συγκρατημένα ότι θα πάνε όλα καλά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι 75αρα αλλά μοιάζει με 45αρα - Η πρώτη παίκτρια που πέρασε στο σπίτι του GNTM 5

GNTM 5: «Σούσουρο» για τον νέο κύκλο του ριάλιτι - Ντόμινο οικειοθελών αποχωρήσεων

TAGS