Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί εμείς να γνωρίζουμε ήδη την πρώτη γυναίκα που θα περάσει στο σπίτι του GNTM 5, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την πρεμιέρα του διαγωνισμού μόδας δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά την Δευτέρα 12/9, μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει το σόου.

Έτσι, λοιπόν, στις 19/9 και στις 21:00 ο τηλεοπτικός σταθμός του STAR καλεί το κοινό να συντονιστεί στις τηλεοράσεις του για να παρακολουθήσει την πρώτη οντισιόν για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση του STAR για την επίσημη πρεμιέρα του GNTM 5

Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενες θα κρίνονται για τη συνολική απόδοσή τους σε πρωτότυπα φωτογραφικά concepts μόδας και ομορφιάς, με στόχο να «αιχμαλωτίσουν» τον φακό και να κλέψουν τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής. Σε κάθε βήμα των κοριτσιών θα βρίσκεται κοντά τους η καλύτερη ομάδα από καταξιωμένους, με πολυετή εμπειρία, ειδικούς του χώρου, που θα παρακολουθεί και θα κρίνει την απόδοση τους.

Το GNTM 5 είναι «φωτιά» με την κριτική επιτροπή να αποτελείται από την κορυφαία fashion expert Βίκυ Καγιά, τον διακεκριμένο σύμβουλο μόδας Τάσο Σοφρωνίου, το εντυπωσιακό μοντέλο Γιώργο Καράβα! Μαζί με τη guest κριτή στις audition, το διεθνές μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, αναζητούν εκείνες που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, αυθεντικότητα, στυλ, φυσική ομορφιά, που δεν εξασθενεί ποτέ, αυτοπεποίθηση και διάθεση να εξελιχθούν.

Αναζητούν εντυπωσιακά, μοναδικά πρόσωπα, που αντιπροσωπεύουν τα σύγχρονα πρότυπα της μόδας και της ομορφιάς, που συνεχώς αλλάζουν και ανανεώνονται. Και ανάμεσά τους φυσικά, εκείνο το ένα, νέο πρόσωπο, που θα «ταράξει» τα νερά του ελληνικού modelling.

Η Έλενα Γαλύφα, ως hostess, θα υποδέχεται τις υποψήφιες, λίγο πριν συναντήσουν την κριτική επιτροπή.

Το κορυφαίο μοντέλο Mary Vitinaros είναι η model instructor του GNTM 5, που θα συνοδεύει και θα συμβουλεύει τις υποψήφιες σε ολόκληρη την απαιτητική δοκιμασία, που οδηγεί στο σπίτι του GNTM. Η πολύτιμη εμπειρία της, θα βοηθήσει τα κορίτσια να προετοιμαστούν σωστά, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κάθε φωτογράφισης, επιλέγοντας τις κατάλληλες πόζες και μαθαίνοντας τα «θέλω» της νέας σελίδας του σύγχρονου μόντελινγκ.

Ο Χρήστος Μπίρμπας ανήκει στη νέα γενιά του ελληνικού, ανδρικού μόντελινγκ και είναι ο νέος coach του GNTM 5. Ο νέος coach του GNTM 5 θέλει να μεταδώσει στις υποψήφιες, πειθαρχία, προσαρμογή, υψηλό αίσθημα εμπιστοσύνης στον εαυτό τους, προσήλωση στο στόχο. Ο Χρήστος θα βρίσκεται με τα κορίτσια, θα τα εμψυχώνει, θα τα στηρίζει, θα τους δίνει την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις πιο σύγχρονες, απρόσμενες και απαιτητικές fashion δοκιμασίες, στο πιο ανατρεπτικό GNTM μέχρι σήμερα.

Αισθητική, πασαρέλα, πόζες, ομορφιά, στυλ, δοκιμασίες, ανατροπές, κριτική, κομψότητα, φακός, λήψεις, φώτα, αγωνία, χρώμα, λάμψη, προσωπικότητα, κορυφή, αλήθεια!

Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αλλά θα είναι σίγουρα συγκλονιστική!

Ζήσε την ανεπανάληπτη εμπειρία του GNTM 5!

GNTM 5 ανακοίνωση

Οι νέες δηλώσεις της Βίκυ Καγιά για τον ανανεωμένο κύκλο του ριάλιτι

Την Δευτέρα 12/9 και την ώρα που είδαμε στον αέρα το νέο trailer για τον νέο κύκλο του GNTM 5, ο οποίος περιείχε περισσότερα στοιχεία και δείγματα του τι πρόκειται να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό τη νέα σεζόν, η Βίκυ Καγιά, ήταν καλεσμένη στο «Breakfast@Star» και μίλησε για όλα όσα πρόκειται να μας καθηλώσουν.

Όσον αφορά το GNTM 5 λοιπόν η Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Έρχεται με τεράστιες ανατροπές, είναι όλα αλλιώς, γιατί είναι και η μόδα αλλιώς. Ακολουθούμε τις τάσεις της εποχής. Πιστεύω ότι είμαστε update, πιστεύω ότι είμαστε πολύ πιστοί σε αυτό που πρεσβεύει ο καθένας, γιατί αν δε λες την αλήθεια, δε θεωρώ ότι περνάει κι απέναντι σωστά. Είμαι αισιόδοξη συγκρατημένα ότι θα πάνε όλα καλά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Σούσουρο» για τον νέο κύκλο του ριάλιτι - Ντόμινο οικειοθελών αποχωρήσεων

«Δεν θα μου λείψουνε, όπως και εγώ δεν...» - Οι αιχμές της Βίκυς Καγιά για παλιούς της συνεργάτες

TAGS