Από Πέννυ Μαστοράκου

Την Δευτέρα 12/9 και την ώρα που είδαμε στον αέρα το νέο trailer για τον νέο κύκλο του GNTM 5, ο οποίος περιείχε περισσότερα στοιχεία και δείγματα του τι πρόκειται να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό τη νέα σεζόν, η Βίκυ Καγιά, ήταν καλεσμένη στο «Breakfast@Star» και μίλησε για όλα όσα πρόκειται να μας καθηλώσουν.

Οι δηλώσεις της Καγιά λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα

Όσον αφορά το GNTM 5 λοιπόν η Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Έρχεται με τεράστιες ανατροπές, είναι όλα αλλιώς, γιατί είναι και η μόδα αλλιώς. Ακολουθούμε τις τάσεις της εποχής. Πιστεύω ότι είμαστε update, πιστεύω ότι είμαστε πολύ πιστοί σε αυτό που πρεσβεύει ο καθένας, γιατί αν δε λες την αλήθεια, δε θεωρώ ότι περνάει κι απέναντι σωστά. Είμαι αισιόδοξη συγκρατημένα ότι θα πάνε όλα καλά».

Οι αιχμές της για παλιούς της συνεργάτες

Λίγο πριν την μεγάλη επιστροφή της στο GNTM 5, το πρωί της Τρίτης 6/9 έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε για όλους και όλα!

«Είναι η έβδομη χρονιά στο Shopping Star και στις έβδομες χρονιές υπάρχει φαγούρα. Το GNTM είναι όλο διαφορετικό, έχει αλλάξει από τη ρίζα του. Η δική μου γνώμη είναι ότι η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μια σταρ, είναι global το φαινόμενο. Εγώ προτείνω πάρα πολύ κόσμο, αλλά δεν μπορώ να επιβάλω κάποιον αν δεν κάνει καλά τη δουλειά του»

«Δεν θα μου λείψουνε, όπως και εγώ δεν τους λείπω» είπε χαρακτηριστικά για ορισμένους πρώην συνεργάτες της, ωστόσο αποκάλυψε πως με τον Άγγελο Μπράτη έχει επικοινωνία.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πασίγνωστη σχεδιάστρια έκανε δοκιμαστικό για το GNTM - «Με πρότεινε η Βίκυ Καγιά»

GNTM 5: Είναι πλέον επίσημο - Η ανακοίνωση για την κριτική επιτροπή και τα πρόσωπα της 5ης σεζόν