Από Στέλλα Μούτσιου

Το κανάλι του STAR έχει ήδη ανακοινώσει την πρεμιέρα για το GNTM 5 και έτσι όλοι οι άνθρωποι της μόδας μιλούν γι' αυτό. Η κάμερα του Happy Day πλησίασε, λοιπόν, την Ραμόνα Βλαντή και την ρώτησε για το συγκεκριμένο σόου, αλλά και τα νέα πρόσωπα που θα βρίσκονται εκεί.

Έτσι, η ίδια εξέφρασε την γνώμη της και για την Έλενα Γαλύφα, η οποία θα έχει έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο στο ριάλιτι. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, μάλιστα, δεν πρόκειται για μία γυναίκα που ξέρει από μόδα, διότι απλώς ανεβάζει τα σύνολά της στο Instagram.

Οι δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή για την Έλενα Γαλύφα

«Δεν καίγομαι να είμαι στην τηλεόραση φέτος. Εγώ κάνω μόνο πράγματα που με εκφράζουν και που μου αρέσουν πάρα πολύ», είπε αρχικά.

Και συνέχισε για το GNTM: «Βεβαίως και θα πήγαινα. Μου αρέσει πάρα πολύ σαν κόνσεπτ», λέγοντας για τον ρόλο του κριτή, αλλά και του coach: «Και τα δύο μπορώ να τα κάνω εξίσου, γιατί είμαι από 15 χρονών στον χώρο».

Ενώ για την Γαλύφα, δήλωσε: «Ρε παιδιά, έχουν περάσει τρεις μήνες και δεν έχετε μάθει τι δουλειά κάνει ακριβώς εκεί; Άλλο το coach και άλλο αυτό που κάνεις εσύ τώρα. Είναι backstage και παίρνει συνέντευξη. Το coach είναι άλλο, αυτό που έκανε η Χριστοπούλου που είναι booker, γιατί η Έλενα Γαλύφα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει το coach. Ως τι; Υπήρξε ποτέ μοντέλο; Υπήρξε ποτέ άνθρωπος της μόδας;

Μπορεί η Fashion Blogger να δώσει συμβουλές στα μοντέλα που ξεκινάνε τώρα; Από που κι ως που; Επειδή φοράει δύο σύνολα και τα ποστάρει στο Instagram; Αυτά είναι κρεμάστρες του Instagram».

"Κόλαφος" και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για το GNTM

Αντίστροφα λοιπόν μετρούν οι τηλεθεατές για την πρεμιέρα του GNTM, για την οποία ανυπομονεί και η Βίκυ Καγιά, η οποία επιστρέφει και πάλι στην θέση της (δείτε εδώ όσα ανέφερε για τον νέο κύκλο). Ωστόσο κάποια άτομα δεν θα είναι στον πέμπτο κύκλο, και ένα από αυτά είναι και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Το γνωστό μοντέλο, το πρωί της Παρασκευής 16/9, μίλησε στο Happy Day για το ριάλιτι, αλλά για πρώτη φορά προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, αναφέροντας πως βρίσκεται σε σχέση.

«Έχει τύχει να μου αρέσει κάποιος λίγο παραπάνω λόγω αρώματος. Έχω σύντροφο και είμαι ερωτευμένη. Δεν ξέρω αν θα μου λείψει το GNTM. Κάποια πράγματα σίγουρα μου λείπουν. Είμαι εδώ για να κάνω κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να εξελίσσομαι και μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα. Οπότε αυτό κρατάω. Θεώρησα δεν υπήρχε χώρος για εμένα στο GNTM» είπε κλείνωντας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Μελαχρινή και κούκλα - Αυτό είναι το πρώτο plus size model που μπαίνει στο σπίτι

«Η μόδα είναι αλλιώς!» - Οι νέες δηλώσεις της Βίκυ Καγιά για τον ανανεωμένο κύκλο του GNTM