Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μία σειρά από βίντεο που μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος θέλησαν να αφήσουν τα δικά τους υπονοούμενα σχετικά με τη συμμετοχή τους στο Survivor All Star.

Οι δύο φίλοι συναντήθηκαν ξανά μετά από καιρό και έτσι δε μπορούσαν παρά να μιλήσουν για τις φήμες που τους θέλουν να ταξιδεύουν εκ νέου για Άγιο Δομίνικο. Ο Ατζούν άλλωστε προσπαθεί να προσελκύσει τους πιο δυνατούς παίκτες για τον ξεχωριστό αυτό κύκλο (δείτε εδώ το ποσό που ζήτησε ο Ντάνος).

Τα σχόλια Παππά και Τριαντάφυλλου για το Survivor All Star

«Μετά από 1,5 χρόνο είμαστε εδώ και τα λέμε, επειδή ακούγονται πολλά για το Survivor και για το εάν θα πάει κάποιος παίκτης ή κάποιος άλλος, εγώ έχω πάρει εδώ καφέ με τον Τριαντάφυλλο και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Ο Τριαντάφυλλος από τη μεριά του, είπε: «Όσα χρόνια και να περάσουν, ότι και να γίνει, πάντα θα θυμάμαι ότι εκεί στον ποταμό, στη ζούγκλα και λέγαμε οι δυο μας για τα όνειρά μας. Μιλάω σοβαρά στον κόσμο να το ξέρει, παιδιά το τι περάσαμε… και δεν ξέρω αν έρχονται άλλα πράγματα, δεν το ξέρω ακόμα», με τον Αλέξη Παππά να αντιδρά: «Θα περάσουμε κι’ άλλα, κι’ άλλα…».

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για το Survivor All Star

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό μας", με την Φαίη Σκορδά, η οποία έκανε πρεμιέρα σε ένα άκρως συγκινητικό κλίμα, και αναφέρθηκε στον ρόλο του ως παρουσιαστής σε δύο από τα πιο αγαπημένα σόου του κοινού, το The Voice, αλλά και το Survivor.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως αυτό ήταν πάντοτε το όνειρό του, να γίνει ένας πολύ καλός παρουσιαστής και για να τα καταφέρει, τουλάχιστον στον μουσικό διαγωνισμό, εξήγησε πως είχε τη βοήθεια του Γιώργου Καπουτζίδη. Σχετικά, όμως, με το ριάλιτι επιβίωσης και το All Star Game, επισήμανε πως όλα είναι στο στάδιο της προετοιμασίας και δεν φαίνεται να είναι κάτι που θα συμβεί σύντομα.

«Νιώθω πολύ καλά στο σημείο που έχω φτάσει. Αυτό κυνηγούσα, να γίνω παρουσιαστής πρώτης γραμμής, παρουσιάζοντας πρότζεκτ τα οποία μ’ αρέσουν πάρα πολύ», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ξεκινάμε με το The Voice, σε 2 μέρες κάνουμε το πρώτο μας γύρισμα. Και οι 4 κριτές χρειάζονται το δικό τους χειρισμό, αυτό το έμαθα από τον προκάτοχο, Γιώργο Καπουτζίδη. Μου έδωσε τις πρώτες πληροφορίες».

Όσον αφορά, όμως, το νέο πρότζεκτ για το κανάλι του ΣΚΑΪ, δήλωσε: «Είμαστε σε φάση προετοιμασίας, προετοιμασίας για το Survivor All Star, το οποίο είναι ένα μακρινό σενάριο προς το παρόν γιατί θα πρέπει να συμφωνήσουν οι παίκτες».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Από ότι ξέρω θα είμαι!» - Ο Γιώργος Λιανός "έσπασε" τη σιωπή του για το Survivor All Star

Ακολουθεί το πλάνο «Σπυροπούλου» - Η δελεαστική πρόταση του Ατζούν για να πάρει τον Ντάνο στο Survivor All Star