Από Πέννυ Μαστοράκου

Ίσως είναι και η μοναδική φορά που ο αγαπημένος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, αποφάσισε να μιλήσει καθαρά και ξάστερα που λέμε, όχι όπως άλλες φορές, για την συμμετοχή του στο Survivor All Star, το οποίο κάνει πυρετωδώς τις ετοιμασίες του για να το δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τη νέα σεζόν.

Το πρωί της Τετάρτης λοιπόν, έλυσε τη σιωπή του στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα, και μίλησε για όλα στους δημοσιογράφους για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και το πως αναμένεται να διαμορφωθεί με τα projects που θα παρουσιάσει.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού

«Θα ξεκινήσουμε σύντομα τηλεοπτικά με το The Voice και την αγαπημένη τετράδα των coaches… Από ότι ξέρω θα είμαι στο All Star Survivor. Η μόνη δυσκολία του προγράμματος είναι το γεγονός πως θα πρέπει αν λείπω τόσους μήνες αλλά είναι μια δουλειά που την έχω αγαπήσει»

«Μία φορά ζορίστηκα γιατί είχα κάνει ένα ταξίδι 25 ώρες και με το που κατέβηκα με ρωτούσαν αυτό το πράγμα, οπότε ήταν λίγο άκυρο, της στιγμής. Αλλά εντάξει η δουλειά μας έχει πολλές εκπλήξεις. Η ενημέρωση που έχω μέχρι στιγμής, είναι ότι προχωράμε κανονικά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Οι αιχμές για τα πρόσωπα του Survivor

Ο γνωστός παρουσιαστής, αναφέρθηκε πολύ ευγενικά στο κριτήριο επιλογής των παικτών, αλλά μίλησε και γενικότερα για το τοπίο στην τηλεόραση αυτή τη χρονιά σχετικά με τις σειρές και την ελληνική μυθοπλασία.

«Η αναλογία είναι νομίζω πιο πολύ προς το αθλητικό, αλλά υπάρχουν και άτομα τα οποία προξενούν το ενδιαφέρον, να το πω κομψά».

«Βλέπω να βγαίνουν ξαφνικά πάρα πολλές σειρές, που αυτό είναι θετικό για την ελληνική μυθοπλασία, αλλά βλέπω έναν μιμητισμό που με ενοχλεί σαν τηλεθεατή. Αυτό νομίζω ότι δεν μοιράζει καλά την τράπουλα, κατά κάποιο τρόπο», είπε ο Γιώργος Λιανός για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Προχωράει το Survivor All Star - Η λίστα των 100 προσώπων που εξετάζει ο Ατζούν

«Δεν ξέρω τι θα κάνουν τα παιδιά, αλλά...» - Ο Αλέξης Παππάς "σπάει" τη σιωπή του για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star