Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Survivor All Star έχει μπει για τα καλά σε τροχιά για τη νέα σεζόν και ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να βρει τα πιο δυνατά πρόσωπα που θα έρθουν και θα ενισχύσουν τον ξεχωριστό αυτό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο κανένα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί. Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν πως η εταιρεία παραγωγής δυσκολεύεται ιδιαίτερα να βρει άτομα για την νέα σεζόν (δείτε εδώ τι έχει συμβεί).

Ένα από τα ονόματα που ακούγεται στάνταρ, κάθε χρόνο για το Survivor, είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο αγαπημένος «Ντάνος» νίκησε τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και κατάφερε να μείνει όλα αυτά τα χρόνια στην επικαιρότητα λόγω της μεγάλης αγάπης που του είχε το κοινό.

Κάπως έτσι, αποτελεί ένα πάρα πολύ δυνατό χαρτί για την All Star εκδοχή του Survivor και ο Ατζούν είναι διατεθειμένος να δώσει πολλά για να τον αποκτήσει.

Το ποσό που ζήτησε ο Ντάνος για το Survivor All Star

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, λοιπόν, ο Ντάνος είχε αρχικά αρνηθεί την πρόταση της εταιρείας παραγωγής καθώς συζητούσε για μία σειρά. Το πλάνο αυτό ωστόσο ναυάγησε και το Survivor All Star ήρθε και πάλι στην επιφάνεια. Κάπως έτσι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέβασε το κασέ του στα ύψη και ζήτησε 6ψήφιο ποσό, πολύ μεγαλύτερο από το έπαθλο που θα πάρει ο νικητής!

Ποιο θα είναι το έπαθλο του Survivor All Star

Ο νέος κύκλος του Survivor βρίσκεται προ των πυλών και όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, πρόκειται να είναι βερσιόν All Star. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μέχρι στιγμής, έχει αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα στην στελέχωση του ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο είναι σίγουρο πως τα πράγματα θα φτιάξουν μιας και υπάρχει μία σημαντική αλλαγή στο έπαθλο που θα πάρει ο νικητής.

Ήδη η Acun Medya έχει ξεκινήσει συζητήσεις με πρώην παίκτες και έχει προχωρήσει σε προτάσεις. Τα ονόματα που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν δεχτεί «κρούση» για να συμμετάσχουν να είναι τα εξής: Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Πιλίδης, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης και Αλέξης Παππάς.

Survivor All Star έπαθλο

Ενώ αρχικά όλοι πίστευαν πως όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα δώσει 100.000 ευρώ στον νικητή, τα πράγματα άλλαξαν.

Το έπαθλο του νικητή, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ανέρχεται πλέον στις 200.000 ευρώ, ενώ και ο δεύτερος δε θα μείνει παραπονεμένος αφού θα πάρει επίσης ένα χρηματικό ποσό, μικρότερο βέβαια από αυτό που θα πάρει ο νικητής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί - Κορυφαίος παίκτης φεύγει για Survivor All Star

Προχωράει το Survivor All Star - Η λίστα των 100 προσώπων που εξετάζει ο Ατζούν