Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο νέος κύκλος του Survivor βρίσκεται προ των πυλών και μάλιστα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει φτιάξει ένα καλοστημένο πλάνο προκειμένου να καταφέρει να προσελκύσει τα πιο δυνατά ονόματα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το πρόσωπο που θέλει λοιπόν διακαώς ο Τούρκος παραγωγός για την All Star βερσιόν του Survivor, είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Ντάνος ήταν διαχρονικά ο αγαπημένος παίκτης του κοινού ενώ το όνομά του μνημονεύεται σε κάθε κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο ίδιος ωστόσο δεν φαίνεται να είναι και τόσο θετικός στην πρόταση που του έχει γίνει (δείτε εδώ για ποιο λόγο) και έτσι ο Ατζούν προσπαθεί να τον προσελκύσει με κάθε τρόπο.

Η πρόταση που έχει κάνει ο Ατζούν στον Ντάνο για το Survivor All Star

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη, ο Τούρκος παραγωγός έχει προτείνει ένα δυνατό ποσό στον Ντάνο, ωστόσο την ίδια στιγμή, ακολουθεί το ίδιο πλάνο που είχε ακολουθήσει πριν από μερικά χρόνια και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μαζί λοιπόν με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Ντάνος «κλείνει» και την παρουσίαση μίας εκπομπής στο κανάλι του Φαλήρου.

Η εκπομπή αυτή δεν είναι άλλη από το I'm a Celebrity Get me out of Here, τα δικαιώματα του οποίου πήρε ο ΣΚΑΪ από τον ΑΝΤ1.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για το Survivor All Star

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό μας", με την Φαίη Σκορδά, η οποία έκανε πρεμιέρα σε ένα άκρως συγκινητικό κλίμα, και αναφέρθηκε στον ρόλο του ως παρουσιαστής σε δύο από τα πιο αγαπημένα σόου του κοινού, το The Voice, αλλά και το Survivor.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως αυτό ήταν πάντοτε το όνειρό του, να γίνει ένας πολύ καλός παρουσιαστής και για να τα καταφέρει, τουλάχιστον στον μουσικό διαγωνισμό, εξήγησε πως είχε τη βοήθεια του Γιώργου Καπουτζίδη. Σχετικά, όμως, με το ριάλιτι επιβίωσης και το All Star Game, επισήμανε πως όλα είναι στο στάδιο της προετοιμασίας και δεν φαίνεται να είναι κάτι που θα συμβεί σύντομα.

«Νιώθω πολύ καλά στο σημείο που έχω φτάσει. Αυτό κυνηγούσα, να γίνω παρουσιαστής πρώτης γραμμής, παρουσιάζοντας πρότζεκτ τα οποία μ’ αρέσουν πάρα πολύ», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ξεκινάμε με το The Voice, σε 2 μέρες κάνουμε το πρώτο μας γύρισμα. Και οι 4 κριτές χρειάζονται το δικό τους χειρισμό, αυτό το έμαθα από τον προκάτοχο, Γιώργο Καπουτζίδη. Μου έδωσε τις πρώτες πληροφορίες».

Όσον αφορά, όμως, το νέο πρότζεκτ για το κανάλι του ΣΚΑΪ, δήλωσε: «Είμαστε σε φάση προετοιμασίας, προετοιμασίας για το Survivor All Star, το οποίο είναι ένα μακρινό σενάριο προς το παρόν γιατί θα πρέπει να συμφωνήσουν οι παίκτες».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η αινιγματική απάντηση του Τριαντάφυλλου για το Survivor All Star - «Ποιος σου είπε ότι φεύγω;»

Έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί - Κορυφαίος παίκτης φεύγει για Survivor All Star