Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

To Survivor 5 επιστρέφει απόψε (7/6) με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε πως η ψυχολογική κατάσταση της Βρισηίδας μετά και από τον χωρισμό της από τον Σπύρο Μαρτίκα βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Όπως βλέπουμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ώρες, η Βρισηίδα είναι αγανακτισμένη με τα σχόλια που δέχεται από τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας. Μάλιστα γυρνάει οργισμένη στο Σπύρο και τον ρωτάει αν είναι σωστό να την ειρωνεύονται. Εκείνος από τη μεριά του την διαβεβαιώνει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Εκείνη τη στιγμή η νεαρή παίκτρια εκνευρίζεται και κλαίγοντας φεύγει από τις καλύβες και μένει μόνη της μέσα στο δάσος.

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες κατευθύνονται στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Οι Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν τον χθεσινό (6/6) αγώνα και έτσι οι Κόκκινοι θα κάνουν τα πάντα για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Όλα αλλάζουν όταν οι Κόκκινοι και οι Μπλε κατευθύνονται στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί ξεκινάει ένας τρομερός καυγάς ανάμεσα στον Σπύρο και την Ασημίνα, με τον πρώτο να λέει ότι τον συκοφαντούν και ότι προσπαθούν να λασπώσουν τη φήμη του μέσα στο παιχνίδι.

Το trailer του Survivor 5 (7/6)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor 5: «Η Μαρία Αντωνά με ρώτησε...» - Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Survivor 5: «Να ενημερώσω λοιπόν...» - Ο Τάκης Καραγκούνιας απάντησε για τις προμήθειες που πήρε