Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

To Survivor 5 φτάνει σιγά σιγά προς το μεγάλο φινάλε του (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί ο τελικός) και έτσι οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες είναι πολλές. Παραδοσιακά, το tv-24.gr, έχει εξασφαλίσει για εσάς το spoiler για την ομάδα που θα κερδίσει τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο (5/6), οι ομάδες άλλαξαν μετά από έναν αγώνα κατάταξης που έγινε και διαμορφώθηκαν ως εξής:

Στον αγώνα κατάταξης που έτρεξαν, τον καλύτερο χρόνο έκανε ο Νίκος Γιάννης και ο Στάθης Σχίζας, όπου έγιναν και οι νέοι αρχηγοί των ομάδων. Ο Στάθης (Κόκκινοι) επέλεξε Γιώργο, Σταυρούλα, Μαίη και Σπύρο, ενώ ο Νίκος Γιάννης, Άρη, Ασημίνα και Βρισηίδα.

Οι δύο ομάδες απέκτησαν μία άλλη δυναμική ωστόσο οι εντάσεις δεν έλειψαν καθώς όπως βλέπουμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ώρες, η Ασημίνα έρχεται σε σύγκρουση με την Σταυρούλα (δείτε εδώ τι θα συμβεί).

Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 5

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, επικοινωνήσαμε με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο και μάθαμε πως η ομάδα που θα καταφέρει να ανταπεξέλθει καλύτερα στο αγώνισμα και να εξασφαλίσει την πρώτη ασυλία δε θα είναι άλλη από την Μπλε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξεπερνάει και το έπαθλο - Το υπέρογκο ποσό που θα πάρει ο Λιανός για το Survivor 5

Survivor 5 - Σούπερ αποκλειστικό: Αυτή είναι η τριάδα του τελικού