Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (6/6) ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Survivor 5 καθώς και στην επαφή που είχε με τη Μαρία Αντωνά μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Άλλωστε θυμίζουμε πως οι δηλώσεις του όσο καιρό βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο είχαν ενοχλήσει ιδιαίτερα την παρουσιάστρια, καθώς αφορούσαν τον σύντροφό της (δείτε εδώ το ξέσπασμά της).

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για το Survivor και τη Μαρία Αντωνά

«Πήρα 11 κιλά πριν μπω στο Survivor και έχασα 12. Δεν έχω κάνει ακόμα τις γυμναστικές μου, τους κοιλιακούς μου. Και να κόψω δύο χρονάκια πρέπει να με σταυρώσουν σε όλες τις εκπομπές;»

«Δεν έχω αφήσει καμία πικρία στον κόσμο. Δεν έχω να βρω κάτι με τη Μαρία Αντωνά γιατί δεν έχω χάσει κάτι. Την πήρα προσωπικά τηλέφωνο και της είπα πως ό,τι είπα στο Survivor το έλεγα. Με ρώτησε αν υπήρξε φλερτ και με ρώτησε αν είδα φιλί.

Αν αυτό το φλερτ δεν θέλει να το παραδεχτεί κάποιος είναι δικαίωμά του, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ λέει πάντα την αλήθεια».

«Πρέπει να έχεις πάρα πολύ χαμηλή νοημοσύνη για να πιστέψεις τη σχέση Μαρτίκα – Βρισηίδας. Επειδή έχουν καταλάβει ότι έχουν ξεφτίσει σαν προσωπικότητες, δημιούργησαν κάτι. Γι’ αυτό η Βρισηίδα ξεσπάει σε πολλά κλάματα για να απασχολεί τις κάμερες».

Όσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος έβλεπε όλα αυτά να διαδραματίζονται σχολίασε για τον make up artist: «Είναι μία κουτσομπόλα και μισή».

Ο Εμμανουήλ "καίει" Σοφιάνα και Άρη

«Ό,τι λέω υφίσταται. Δε βγάζω τίποτα από το μυαλό μου και δεν έχω σκοπό ποτέ στη ζωή μου να κάνω κακό σε κάποιον άνθρωπο. Ποτέ μα ποτέ, το τονίζω. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Ό,τι είπα στις προσωπικές μου συνεντεύξεις… Υπήρχε η φωτιά και ο καπνός και τα έλεγα, αλλά τα έλεγα με ένα χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δε νομίζω ότι προσέβαλα καμία οικογένεια, ούτε της Σοφιάννας, ούτε του Άρη. Φαινόταν και από το ύφος που τα έλεγα ότι είχε τρολ, αλλά ήταν και πράγματα τα οποία έβλεπα. Ήρθε ο Άρης και με έπιασε off camera στη ζούγκλα και μου είπε να το μαζέψω και να πω ότι λέω ψέματα. Του είπα πως δε μου αρέσουν οι απειλές και ότι είπα πράγματα που ισχύουν με χιουμοριστικό τρόπο και όχι για να τον προσβάλλω».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ο Σπύρος είχε "δαγκώσει τη λαμαρίνα"» - Η αποκάλυψη της Στέλλας για τη σχέση Μαρτίκας και Βρισηίδας

Survivor 5 Spoiler (6/6): Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία