Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Survivor 5, ο Τάκης Καραγκούνιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it και θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη και για ποιο λόγο πήρε μαζί του τις προμήθειες φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο.

Απασφάλισε ο Τάκης Καραγκούνιας για το Survivor5

«Δεν ήρθα με άδεια χέρια. Επειδή σε ό,τι έχω πει έχω βγει αληθινός. Ειπώθηκε κάτι τις τελευταίες μέρες, ότι πήρα τις προμήθειες της ομάδας γιατί είμαι πεινάλας. Να ενημερώσω λοιπόν ότι οι προμήθειες, το 1/6 που μου αναλογούσε είναι οι εξής, αυτές εδώ οι φακές που χωράνε σε μισή γροθιά μου και αυτό το ρύζι.

Η Μαίη μαζί με τον κλέφτη επικοινωνίας Γιώργο Ταλάντσεβ με κατηγόρησαν ότι τους πήρα το φαγητό. Να ενημερώσω λοιπόν πως έγινε το εξής. Όταν πάμε στο συμβούλιο του νησιού, όποιος αποχωρεί τον αρπάζει η παραγωγή και εξαφανίζεται. Μαζί με τα πράγματά του, τα οποία τα έχουμε όπου πάμε. Εκεί μέσα είχα βάλει και τις προμήθειές μου για να μαγειρεύω μόνος μου. Εγώ έφυγα και το κατάλαβα όταν είδα το απόσπασμα στο youtube τη Μαίη που με κατηγορούσε με τον Τάλα για τις προμήθειες» αποκάλυψε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Πότε θα γίνει ο τελικός του Survivor 5

Το Survivor 5 που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, με τους Διάσημους και τους Μαχητές να δίνουν από τότε τη μάχη της επιβίωσης, θα κρατήσει για καιρό ακόμη συντροφιά στους τηλεθεατές και εμείς έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για την ημερομηνία κατά την οποία θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει μπει πια στην τελική ευθεία και η αλήθεια είναι πως όλοι οι παίκτες έχουν θέσει προς το παρόν ως στόχο, το να παραμείνουν στο παιχνίδι μέχρι αυτό να γίνει ατομικό, ενώ λίγο μετά τον τελικό, μια παίκτρια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ ποια).

Κι αυτό γιατί ο μεγάλος τελικός και η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Μέχρι τότε οι παίκτες έχουν να περάσουν ακόμη πολλούς στίβους μάχης μέχρι να φτάσουν στο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor 5: «Ήταν πράγματα που έβλεπα...» - Ο Εμμανουήλ "καίει" Σοφιάνα και Άρη

Ξεπερνάει και το έπαθλο - Το υπέρογκο ποσό που θα πάρει ο Λιανός για το Survivor 5