Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο μετά την άφιξή της στην Ελλάδα (δείτε εδώ φωτογραφίες), η Στέλλα Ανδρεάδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love it, εκεί όπου μίλησε με την Ιωάννα Μαλέσκου για την εμπειρία της στο Survivor 5 καθώς για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Οι δηλώσεις της Στέλλας Ανδρεάδου για την αποχώρησή της από το Survivor 5

«Ήταν σοκ για εμένα, γιατί ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω στο παιχνίδι και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Θεωρούσα ότι η αποχώρηση παιζόταν ανάμεσα σε εμένα και τη Μαίη. Θα ήθελα πολύ να φτάσω στον τελικό», παραδέχτηκε η Στέλλα Ανδρεάδου.

Αναφορικά με το φλερτ που υπήρξε ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου, σχολίασε: «Από τη μεριά του Σπύρου ήταν πολύ αληθινό, είχε “δαγκώσει τη λαμαρίνα”. Κοιτούσε τη Βρισηίδα και έλαμπε, έλιωνε, την κατέβαζε από τη βάρκα, να μη χτυπήσει, την φρόντιζε, ήταν too much. Ήταν υπερβολικά γρήγορο όλο αυτό. Η στάση του άλλαξε γιατί πληγώθηκε και απογοητεύτηκε».

«Με τον Σπύρο είχαμε καλές σχέσεις, τον εκτίμησα από την πρώτη στιγμή. Αρκετοί μου έλεγαν ότι είμαι αφελής, αλλά και να γυρνούσα τον χρόνο πίσω πάλι το ίδιο θα έκανα. Δεν μπορείς να αποχωρήσεις οικειοθελώς γιατί καλώς ή κακώς έχουμε υπογράψει ένα συμβόλαιο και δεν επιτρέπεται αυτό», ανέφερε.

Με τόσα χρήματα επέστρεψε η Στέλλα στην Ελλάδα

Ήταν 5/3 όταν η Στέλλα Ανδρεάδου μπήκε στο Survιvor 5. Μπορεί ο Ατζούν να προσπαθούσε να κρατήσει κρυφό το όνομα της, ωστόσο, είχε διαρρεύσει πολύ πριν την είσοδο της και όλοι μιλούσαν για μια πολύ δυνατή παίκτρια που θα "έσκιζε" μέσα στο παιχνίδι. Έτσι και έγινε, αφού ήταν μια από τις πιο δυνατές αθλητικά γυναίκες.

Ωστόσο, στο 2/6 επεισόδιο αποχώρησε... Συγκεκριμένα, έχοντας χάσει 2 ασυλίες οι Κόκκινοι ψήφισαν 3 συμπαίκτες τους προς αποχώρηση. Μαίη, Σπύρος βγήκαν από την κάλπη, ενώ η Στέλλα μετά από επιλογή του Γιώργου Ταλάντσεβ.

Η κόκκινη ομάδα είχε τσακωθεί πριν το συμβούλιο του νησιού, καθώς ορισμένοι δεν είχαν την ίδια άποψη για την στρατηγική που θα ακολουθούσαν στην ψηφοφορία. Η Μαίη ήταν εκείνη που έλεγε πως δεν πρέπει να ψηφίσουν την Στέλλα καθώς θα βγουν οι δυο γυναίκες τους στον τάκο και αν μια αποχωρήσει, τότε η άλλη θα παίζει μόνη της σε όλα τα run.

Το κακό λοιπόν τους βρήκε και η Στέλλα είδε τον δρόμο της επιστροφής με τους συμπαίκτες της να απογοητεύονται καθώς ήθελαν να φύγει ή η Μαίη ή ο Σπύρος...

Σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει, οι Μαχητές έπαιρναν κάθε εβδομάδα 1.000 ευρώ, ωστόσο, άγνωστο είναι όσο φτάνουν προς τον τελικό αν ο Ατζούν τους τα αύξησε λιγάκι.

Η Στέλλα λοιπόν, που μπήκε στο Survivor στις 5/3, μέχρι χθες 2/5 συγκέντρωσε περίπου 13.000 ευρώ. Να σημειώσουμε ωστόσο πως όπως προαναφέραμε μπορεί ο Τούρκος Παραγωγός να έχει κάνει μερικές αλλαγές στα ποσά των παικτών που του έδιναν... νούμερα τηλεθέασης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor 5 Spoiler (6/6): Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Survivor 5 Trailer (6/6): Καυγάς άνευ προηγουμένου μετά την αλλαγή των ομάδων - «Ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες»