Από Πέννυ Μαστοράκου

Με αφορμή το θέμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και την ανακοίνωση του δικηγόρου της (δείτε εδώ τα σχόλια της παρουσιάστριας για το γεγονός νωρίτερα), το πρωί της Δευτέρας 14/11 στην εκπομπή Super Κατερίνα, με αφορμή τις τοποθετήσεις των συνεργατών και της καλεσμένης για όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε την αφορμή για να κάνει κάποιες αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια, αποκάλυψε πως δέχεται απειλές εδώ αλλά και ύποπτα τηλεφωνήματα στα οποία απειλείται η ζωή της, κάτι που είναι αρκετά σοβαρό, ενώ μάλιστα ανέφερε πως αν συνεχιστεί αυτό θα απευθυνθεί στην αστυνομία.

Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της

«Έχω μιλήσει κι εγώ με τους δικηγόρους μου, γιατί εμένα μου έρχονται και απειλητικά μηνύματα στα social media και τηλεφωνήματα. Εγώ ξέρεις δεν θέλω εμπλοκές, έχω μία πολύ clean ζωή. Δέχομαι απειλές κανονικά για τη ζωή μου, ανώνυμα τηλεφωνήματα το βράδυ.

Τα έχω καταγράψει όλα κι αν δω ότι συνεχίζεται η κατάσταση θα απευθυνθώ στην αστυνομία. Δεν ξέρω από ποιον προέρχονται αλλά επειδή ξεκινάνε από το ότι εμείς σαν εκπομπή δε σεβόμαστε μια περίοδο εγκυμοσύνης, θα πάω εκεί που πρέπει να πάω» είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις της λίγες μέρες πριν για ένα κουίζ

Με αφορμή ένα κουίζ, στο οποίο μία πρώην παίκτρια του Survivor υπήρξε τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση που διαλύθηκε, και σε σχετικά χαρούμενο και χιουμοριστικό κλίμα στον αέρα του Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης 10/11, η Κατερίνα Καινούργιου (δείτε εδώ το τέλος της παρεξήγησής της με τον Άγγελο Μπράτη) θέλησε να κάνει πλάκα στους συνεργάτες της, λέγοντας πως αν μάθουν κάποιο κουίζ που αφορά εκείνη, να της τον πουν.

«Εγώ αλήθεια σας λέω. Αν θέλετε να βάλετε ένα κουίζ για μένα, βάλτε το. Δεν έχω πρόβλημα. Βάλτε το, δεν έχω!» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε..

«Δεν έχω τίποτα επιλήψιμο στη ζωή μου. Ελεύθερη είμαι, ό,τι θέλω μπορώ να κάνω. Με παντρεμένους δεν τα φτιάχνω, με υπερήλικες δεν τα φτιάχνω. Λέω ότι δεν έχω κάτι επιλήψιμο στη ζωή μου για να φοβάμαι. Μία χαρά είμαι. Μακάρι να βρω κάποιον» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είστε γελοίος!»- Έξαλλη στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου με το σχόλιο για τις πλαστικές της

«Έγραφαν ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη!» - Η αγανάκτηση της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της