Από Ελένη Μήτση

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες μετά τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σχετικά με τη δημόσια μεταμέλεια της για πράξεις του παρελθόντος.

Μετά την τοποθέτησή της αυτή είδαμε πολλά δημόσια πρόσωπα να παίρνουν θέση, μέχρι που τη Δευτέρα 14/11 η εγκυμονούσα έστειλε δελτίο τύπου σε όλες τις εκπομπές σχετικά με την αναφορά στο όνομα της.

Το Super Κατερίνα και η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασαν το όλο θέμα μαζί με την ομάδα της, με την ίδια να χάνει την ψυχραιμία της σε πολλά σημεία, εξηγώντας αναλυτικά τους λόγους...

Η ένταση της Κατερίνας Καινούργιου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Εγώ δεν έχω πει τίποτα αρνητικό…Σέβομαι κάθε γυναίκα που είναι στην εγκυμοσύνη της. Ποτέ δεν είπα για ορμόνες. Ξέρει η Κωνσταντίνα και ο κάθε τηλεθεατής εάν εγώ μπορώ να κάνω παιδί ή όχι και πόσο έχω πονέσει εγώ με αυτό το θέμα; Δεν το ξέρει! Σε καθετί που κάνει retweet σε αισχρά σχόλια που βρίζουν εμένα και τη Σταματίνα, που είναι μητέρα τριών παιδιών, και μπλέκουν ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση κι αυτό λοιπόν είναι ποινικά κολάσιμο!

Από ψεύτικα προφίλ που μου κάνουν επίθεση. Σαν Κατερίνα δεν έχω πει ποτέ - ποτέ τίποτα αρνητικό. Ξεκίνησε δίνοντας μια συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη σε κάποιους άρεσε, σε κάποιους όχι. Σχολίασε όλη η ελληνική τηλεόραση. Ξαφνικά κάνει retweet και μιλάει για έναν άνθρωπο που εγώ υπήρξα πριν δεκαπέντε χρόνια σε σχέση. Έναν άνθρωπο που ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερός μου.

Θα το πω το όνομά του, ο Ευγένιος Κατραβάς. Ο αδερφός της Ελένας Κατραβά, που ήταν producer σε ένα project. Τον ερωτεύτηκα, υπήρξαμε μαζί τρία χρόνια. Ήταν η μονή σχέση που έκανα από τη δουλειά. Η Κατραβά με βοήθησε πάρα πολύ με τις συμβουλές της. Εγώ στο χώρο ήμουν, έχω τελειώσει το πανεπιστήμιο.

Όταν θέλει λοιπόν να τη σεβαστούν γιατί εμείς σεβόμαστε την εγκυμοσύνη και μακάρι ο Θεός να με αξιώσει Κωνσταντίνα μου και σε όλους μιλάω να γίνω κι εγώ μαμά. Δεν ξέρεις τι τραβάει κανείς. Το ότι είναι μία γυναίκα σε ενδιαφέρουσα, το σεβόμαστε πάρα πολύ κι εγώ έχω μιλήσει από την αρχή με τα καλύτερα. Όμως δε μπορείς να χτυπάς άλλες γυναίκες έτσι. Δεν ξέρεις τι Γολγοθά τραβάει η κάθε γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου! Κι εσύ και όλοι όσοι σχολιάζετε λοιπόν.

Και το κάνει και στη Σταματίνα, δεν παίρνω μόνο τον εαυτό μου. Βλέπω φρικτά retweets για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είναι μητέρα 3 παιδιών και μία κυρία. Και παντρεμένη, με ένα σπουδαίο νομικό. Δεν είδα τη Σταματίνα να βγάζει κάποια ανακοίνωση. Μου έρχονται υβριστικά μηνύματα παιδιά από ψεύτικα προφίλ. Έχω περάσει πολύ δύσκολα.

Μου γράφουν “να μην γίνεις ποτέ μάνα”, πόσο πλαστικιά είμαι, το ότι καλά έκανε και σε παράτησε ο πρώην σου και σε μία γυναίκα που στο θέμα του παιδιού ειδικά είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη, γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσω να καταφέρω να κάνω παιδί. Τελειώνει εδώ. Δεν θα το συνεχίσω. Με το καλό, το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Όμως λίγο προσοχή γιατί δεν είσαι μόνη σου στον κόσμο αυτόν! Χωρίς retweet!».

Ο Ανδρέας Μικρουτσίκος σχολίασε δημόσια τις συμπεριφορές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει ένας σάλος μετά τις τελευταίες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σχετικά με τον απολογισμό και τη διαδρομή της στην τηλεόραση, δηλώνοντας μάλιστα μεταμέλεια για λάθος κινήσεις της.

Ο Ανδρέας Μικρουτσικός από τη μεριά του την Δευτέρα 7/11 στο Super Κατερίνα σχολίασε με πολύ έντονα λόγια τη δημόσια αυτή συγγνώμη της παρουσιάστριας, ενώ παράλληλα έκρινε το αν και πόσο ταλαντούχα είναι στο χώρο της τηλεόρασης.

«Υπάρχει ομάδα τεχνικών, κάμερες, πανελίστες, παρουσιαστές που έχασαν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου. Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι των φαντασμάτων αν ο άνθρωπος που της έδωσε την εξουσία έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν εξαιτίας ενός ανθρώπου κακομαθημένου, άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, δεν είναι “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο”. Είναι ένας τοξικός άνθρωπος που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αυτός που της έδωσε την εξουσία είναι ηθικός αυτουργός και φταίει με φυσικό αυτουργό. Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε κίλερ».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με παντρεμένους και υπερήλικες δεν τα φτιάχνω» - Οι δηλώσεις τις Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της

Κατερίνα Καινούργιου – Άγγελος Μπράτης: Έλυσαν τις διαφορές τους στον «αέρα» - Δεν ήθελαν καμιά σκιά στη σχέση τους