Από Έπη Τρίμη

Ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης φιλοξενήθηκε εχθές Τρίτη ( 8/11) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha.

O γνωστός σχεδιαστής και η Κατερίνα Καινούργιου έλυσαν on air όλες τους τις διαφορές, καθώς όπως δήλωσαν δεν ήθελαν να υπάρχει καμία «σκιά» στη σχέση τους. (Η Μαρία Μπακοδήμου στήριξε ανοιχτά την Κατερίνα Καινούργιου).

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου

«Εμένα μου ήσουν συμπαθής… Μετά είδα ένα πρόσωπο πιο αυταρχικό και σνομπ. Μετά σε γνώρισα από κοντά και είδα ότι ήσουν γλυκύτατος… Μετά σε έβλεπα πάλι πιο μαζεμένο… Άλλες φορές λοιπόν σε έβλεπα πιο κλειστό και άλλες έναν άνθρωπο φανταστικό» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κάποιες φορές μπορεί να είμαστε κουρασμένοι, να έχουν μαζευτεί πράγματα, δε ξέρεις ποτέ τι έχει συμβεί και από πίσω. Έχει να κάνει και με το πόσες ερωτήσεις έχουν προηγηθεί και με ποιο τόνο και ποιο τρόπο. Επειδή οι άνθρωποι πολλές φορές δεν καταλαβαίνουν τα όρια κάποιου, πρέπει να τους τα βάλεις. Αφού δε μπορούν να τα καταλάβουν με ευγένεια, πρέπει να τους τα βάλεις λίγο πιο απότομα» εξήγησε ο Άγγελος Μπράτης με την παρουσιάστρια στη συνέχεια να αναφέρει πως στεναχωρήθηκε όταν του ζήτησε να πάει στην εκπομπή και εκείνος αρνήθηκε γιατί θεώρησε ότι έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα μαζί της.

«Είχαμε κλείσει στη Σταματίνα από το καλοκαίρι, και επειδή δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω εκείνη την ώρα και με έπιασες και εξαπίνης…» της είπε ο Άγγελος Μπράτης που στη συνέχεια απάντησε και στον Γιάννη Πουλόπουλο για τον απότομο τρόπο που είχε μιλήσει πρόσφατα σε δημοσιογράφο.

«Δεν απαγορεύεται η προστακτική γενικά. Γι’ αυτό υπάρχει στην ελληνική γλώσσα. Έχω πει γιατί έγινε αυτό και επειδή δεν παίχτηκαν οι προηγούμενες ερωτήσεις του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, θα το πω πάλι. Συνοδευόμουν από μια κυρία, δεν ήμουν μόνος μου. Ήταν 100 ερωτήσεις που αφορούσαν μόνο εμένα και η Σαμπρίνα πουθενά…» είπε ο σχεδιαστής.

Ο Άγγελος Μπράτης έχασε τα λόγια του κατά τη διάρκεια του τραγουδιού στο Just The 2 of Us

Ο Άγγελος Μπράτης και η Σαμπρίνα, στο live του Σαββάτου στις 5/11 του Just The 2 of Us δεν κατάφεραν να πείσουν τους κριτές με την εμφάνισή τους και την ερμηνεία τους στο μουσικό διαγωνισμό του Just The 2 of Us.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, είχε αρκετές αστάθειες στην ερμηνεία του, ενώ κάποια στιγμή έχασε εντελώς τα λόγια του. «Κάτι έγινε και ήσουν λίγο ακούρδιστος, έχασες και τα λόγια κάποια στιγμή» σχολίασε η Βίκυ Σταυροπούλου που φάνηκε προβληματισμένη από την απόδοσή του...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πήγα να λιποθυμήσω...» - Φανερά καταβεβλημένη η Κατερίνα Καινούργιου μετά την αδιαθεσία της

Δέχτηκε εξώδικο το Super Κατερίνα - Τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου