Από TV24 Team

Στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» (διαβάστε τι έγραφαν για την Κατερίνα Καινούργιου στο διαδίκτυο) εμφανίστηκε σήμερα το πρωί (2/11) μέσω skype ο δικηγόρος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, για να μιλήσει σχετικά με τους πελάτες που εκπροσωπεί που φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με την 12χρονη από τον Κολωνό η οποία μονοπωλεί το ενδιαφέρον των εκπομπών και της κοινής γνώμης.

Ωστόσο, ο εν λόγω δικηγόρος φαίνεται πως δεν περιορίστηκε να μιλήσει για το θέμα που είχε κληθεί αλλά δεν δίστασε να κάνει προσωπική επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου, αν και βιαζόταν να αποδεσμευτεί προκειμένου να πάει στα δικαστήρια.

Η σπόντα του δικηγόρου στην Κατερίνα Καινούργιου

Ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο οποίος βιαζόταν να κλείσει, ανέφερε: «Ζητώ συγγνώμη αλλά πρέπει να φύγω. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε κ. Καινούργιου μου είπατε ότι δεν θέλετε κάποια επικοινωνία μαζί μου. Βγήκα για να σας πω το εξής… είπατε για το ποιόν των δικηγόρων, δεν ξέρω γιατί τα βάζετε με τους δικηγόρους. Να γνωρίζετε ότι έχετε δικηγόρο ενώπιον σας και όχι πλαστικό χειρούργο. Καλημέρα».

Στη συνέχεια, αποχώρησε τερματίζοντας την κλήση και η ξανθιά παρουσιάστρια έξαλλη δήλωσε: «Θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι πιο έξυπνο να πει. Το να χτυπάει ένας άνδρας σε αυτό το κομμάτι, πραγματικά, γελάω. Είστε απλά γελοίος. Ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή», ενώ στη συνέχεια ανέφερε στην αρχισυντάκτριά της: «Δεσμεύεστε;».

«Όχι όχι, θα απαντήσω. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι άλλο, πιο έξυπνο. Το να με χτυπάτε σε αυτό το κομμάτι – ένας άνδρας υποτίθεται- απλά γελάω, αν και γελάω γενικότερα γιατί διαβάζω διάφορα, είστε απλά γελοίος και παρακαλώ τώρα τους συναδέλφους μου, ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή. Γιάννη, Κατερίνα, δεσμεύεστε; Έτσι όπως είναι να πει για εμένα; Μακάρι να έκανε εκείνος καμιά πλαστική» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να πούμε ότι ο κύριος Θεοδωρόπουλος ουκ ολίγες φορές με έχει εκθειάσει και έχει πάρει μόνος του τηλέφωνο για να βγει στην εκπομπή. Σε τέτοιους δικηγόρους δεν έχω κανέναν σεβασμό, σε έναν πλαστικό μπορεί… Το κλείνουμε.», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η αποκάλυψη για την πλαστική επέμβαση που έκανε η Κατερίνα στα 17της

Όπως η ίδια η Κατερίνα είχε αποκαλύψει στα 17 της, έκανε επέμβαση στο διάφραγμά της αλλά και πλαστική στη μύτη, ενώ όταν έπεσε και χτύπησε αναγκάστηκε να κάνει και δεύτερο χειρουργείο. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει:

«Ήμουν 17 χρονών. Πέρα από τη μύτη που ήταν χάλια, το πιο σημαντικό και για αυτό υπέγραψαν οι γονείς μου να μπω στο χειρουργείο, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Κοιμόμουν με τρία μαξιλάρια, είχα τόσο σοβαρό θέμα. Ροχάλιζα. Έκανα και πλαστική παράλληλα, γιατί ήταν ευκαιρία και ήταν πολύ άσχημη η μύτη μου. Μετά την σπάω. Έπεσα και την χτύπησα και την ξανακάνω δεύτερη φορά. Οι περισσότεροι που κάνουν διάφραγμα, έχουν έντονες μύτες και κάνουν και πλαστική. Όμως οι άνδρες κάνουν μόνο τα διάφραγμα και λένε δεν πειράζει».

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι έχει υποβληθεί σε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις όπως στο στήθος ενώ έχει προβεί, σε αλλαγή χρώματος μαλλιών κάνοντας ένα ολοκληρωτικό make over. Μάλιστα η ίδια είχε πει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα: «Έχω κάνει τη μύτη μου και το στήθος μου. Το στήθος μου δύο φορές γιατί είχα πρόβλημα. Πρόσθεσα και μετά αφαίρεσα. Αν θέλεις να κάνεις το υαλουρονικό σου και το μπότοξ σου, δεν είναι κακό. Δεν είμαι κάθε μέρα στο χειρουργείο. Όποιος θέλει ας το πιστέψει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Γιατί στεναχωριέται αυτή η κοπέλα;» - Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στην Κατερίνα Καινούργιου για την παρεξήγησή τους

«Είχα πει ότι τον θεωρώ γοητευτικό, βλακεία μου» - Το πρωτοφανές σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον Γιώργο Λιάγκα