Από Πέννυ Μαστοράκου

Πλέον στο διαδίκτυο μπορεί να γράψει ο καθένας ότι θέλει, και αυτό σύμφωνα με πολύ κόσμο είναι αρκετά προσβλητικό, καθώς δεν μπορεί κανείς να γράφει, για άτομα που έχουν χαράξει την πορεία τους και αποδεικνύουν καθημερινά την δουλειά τους, πράγματα ανυπόστατα και ακραία.

Περί αυτού μίλησε λοιπόν το πρωί της Τρίτης 1/11 η Κατερίνα Καινούργιου (η οποία λίγες μέρες πριν είχε παρεξηγηθεί με ένα σχόλιο του Μουτσινά) με αφορμή καλεσμένη της, μίλησε για αισχρά πράγματα που έχουν γραφτεί για εκείνη κατά καιρούς στο διαδίκτυο, και τόνισε την σοβαρότητα της κατάστασης.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου

«Μου έστειλαν κάτι πριν μερικές μέρες στο Instagram για να δείτε πόση κακία έχει ο κόσμος. Είχαν γράψει για μένα ότι είμαι γεννημένη το 1973, ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη. Δεν είναι για γέλια. Δεν έχω πρόβλημα να μου πουν ότι μοιάζω με τρανς, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τις τρανς γυναίκες. Το να μπεις στην wikipedia και να γράψεις για μια κοπέλα είναι παρουσιάστρια, ομοφυλόφιλη με περούκα και ταυτόχρονα ιερόδουλη. Με ποια λογική το κάνεις αυτό; Γράφουν τέρατα!» είπε χαρακτηριστικά.

«Είχα πει ότι τον θεωρώ γοητευτικό, βλακεία μου!»

Είναι γνωστό πως τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στις εκπομπές τους, επικρατεί ένα τεταμένο κλίμα, με αφορμή τον χειρισμό θεμάτων βαριάς ενημέρωσης (δείτε εδώ το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για αυτή την κατάσταση). Το πρωί της Τρίτης 25/10 λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή ένα ρεπορτάζ, αναφέρθηκε στο σχόλιο που είχε κάνει στο παρελθόν για την εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα.

«Κι εγώ έχω κάνει βλακείες. Πριν από 10 χρόνια γενικότερα είχα πει ότι θεωρώ γοητευτικό τον Γιώργο Λιάγκα... Έχω πει τέτοια βλακεία. Σαν δημοσιογράφος να το πούμε τώρα, είναι εξαιρετικός, ο καλύτερος σε αυτό που κάνει, αλλά σαν άντρας, τώρα καμιά φορά που τον βλέπω και θα πω τη γνώμη μου, δεν τον θεωρώ γοητευτικό.

Ωραία, δεν το συνεχίζω. Αλλάζουν τα πράγματα και το λέω και με χιούμορ, μην το πάρετε πολύ σοβαρά. Αλλάζουν και τα γούστα. Εμένα άλλοι άνδρες μου άρεσαν παλιότερα, άλλοι τώρα» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αν μου δώσει το δαχτυλίδι...» - Η εξομολόγηση της Καινούργιου στο Super Κατερίνα για πρόταση γάμου που νόμιζε ότι θα δεχτεί

Ξεχώρισε η Κατερίνα Καινούργιου την Παρασκευή 21/10 - Η τηλεθέαση για το Super Κατερίνα