Από Πέννυ Μαστοράκου

Με αφορμή ένα κουίζ, στο οποίο μία πρώην παίκτρια του Survivor υπήρξε τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση που διαλύθηκε, και σε σχετικά χαρούμενο και χιουμοριστικό κλίμα στον αέρα του Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης 10/11, η Κατερίνα Καινούργιου (δείτε εδώ το τέλος της παρεξήγησής της με τον Άγγελο Μπράτη) θέλησε να κάνει πλάκα στους συνεργάτες της, λέγοντας πως αν μάθουν κάποιο κουίζ που αφορά εκείνη, να της τον πουν.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για δικό της κουίζ

«Εγώ αλήθεια σας λέω. Αν θέλετε να βάλετε ένα κουίζ για μένα, βάλτε το. Δεν έχω πρόβλημα. Βάλτε το, δεν έχω!» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε..

«Δεν έχω τίποτα επιλήψιμο στη ζωή μου. Ελεύθερη είμαι, ό,τι θέλω μπορώ να κάνω. Με παντρεμένους δεν τα φτιάχνω, με υπερήλικες δεν τα φτιάχνω. Λέω ότι δεν έχω κάτι επιλήψιμο στη ζωή μου για να φοβάμαι. Μία χαρά είμαι. Μακάρι να βρω κάποιον» είπε χαρακτηριστικά.

Δέχτηκε εξώδικο το Super Κατερίνα - Τα πρώτα λόγια της της παρουσιάστριας

Την Παρασκευή 4/11 έγινε γνωστή μια δυσάρεστη εξέλιξη για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς η ίδια μέσα από το Super Κατερίνα έκανε γνωστό, πως έλαβε εξώδικο σχετικά με το ζήτημα του Κωλονού.

Το πάνελ σχολιάζει συχνά το ζήτημα και μάλιστα είχε φιλοξενήσει τηλεφωνικά τον πατέρα Νικόλαο, οποίος έχει μιλήσει για τι θέμα και για τη γνωριμία του με τον 53χρονο κατηγορούμενο.

Μάλιστα είχε ακουστεί, πως ο άντρας είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Σχετικά με όλες αυτές τις πληροφορίες και την ανάμειξη του κατηγορούμενου με την εκκλησία ήταν η αφορμή για να παρεξηγηθεί ο πάτερα και να στείλει εξώδικο στην εκπομπή, αφού κατά τη γνώμη του αλλοιώθηκε η αλήθεια (δείτε εδώ την εισαγγελική παρέμβαση, μου έγινε στον Γιώργο Λιάγκα για το ζήτημα).

«Δεν είχαμε πρόθεση να δημιουργηθεί λάθος εικόνα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είστε γελοίος!»- Έξαλλη στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου με το σχόλιο για τις πλαστικές της

«Έγραφαν ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη!» - Η αγανάκτηση της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της