Από TV24 Team

Την Τετάρτη (19/10), στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι έλαβε στο κινητό του φωτογραφίες από τη 12χρονη και τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης του Κολωνού που προφυλακίστηκε (δείτε εδώ ποιοι είναι οι άλλοι δύο που οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ).

«Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Η φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Φαίνεται και κάμερα, και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο το 11χρονο.

Δεν ξέρω ειλικρινά –ζούμε σε μία ευνομούμενη πολιτεία- αν δικαστής, αν άνθρωπος, αν Θεός μπορεί να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία ή άλλοθι που μπορεί να πει αυτός ο άνθρωπος. Βλέπω αυτές τις εικόνες με πρωταγωνιστή, δεν μπορώ να βρω λόγια…» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στον αέρα.

Εισαγγελική εξέταση για τη διαρροή των φωτογραφιών της 12χρονης

Όπως αποκαλύφθηκε, μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας OnTime, ο προϊστάμενος της Εισαγγελέας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος, διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκων και παραβίαση δικαστικού απορρήτου.

Σκοπός της έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν τα παραπάνω αδικήματα έχουν τελεστεί με τη διακίνηση της ανήλικης ή άλλου οπτικού υλικού, όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, Πρωινό.

Λιάγκας Πρωινό

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κάνει άλλου είδους εκπομπή...» - Η συζήτηση στο Πρωινό που προκάλεσε την παρέμβαση της Ελένης Μενεγάκη

«Σας ακούω να λέτε μαλ***ες...» - Οργισμένος στον αέρα του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας