Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Τετάρτης 9/11 στο Πρωινό μας, η Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ όλα όσα είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για το σκηνικό με τις δηλώσεις τους), καθώς ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ένα γεγονός που έλαβε χώρα στο καμαρίνι της νωρίτερα.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε πως παραλίγο να πιάσει φωτιά στο καμαρίνι της, καθώς της αρέσει να ανάβει κεριά, όμως δεν πήγαν όλα όπως τα υπολόγισε.

Παραλίγο να πιάσει φωτιά το καμαρίνι της Φαίης Σκορδά

«Εγώ στο καμαρίνι ανάβω κεριά… Και σήμερα κοντέψαμε να πάρουμε φωτιά. Κάποια ονόματα εδώ δεν μπορώ να τα διαβάσω, πήραν φωτιά τα χαρτιά μου. Τι ωραία περνάμε το πρωί» είπε χαρακτηριστικά γελώντας...

Ο εκνευρισμός της με τους κριτές του The Voice

Έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές πως είναι ένα από τα άτομα στην τηλεόραση που ότι και αν παρατηρήσει, ότι και αν την ενοχλεί δεν διστάζει να το πει (δείτε εδώ τα όσα είπε λίγες μέρες πριν για τον συγγραφέα που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία), πάντα με ευγένεια, ακόμη και για πράγματα που την ενοχλούν από άτομα που εργάζονται στον ίδιο σταθμό με εκείνη.

Το πρωί της Παρασκευής 4/11 στο Πρωινό μας, εξέφρασε ένα παράπονό της σχετικά με το The Voice, καθώς ανέφερε πως η εκπομπή είχε στείλει κάμερα για να γίνει ρεπορτάζ, και οι κριτές φυγαδεύτηκαν για να μην μιλήσουν, από την πίσω πόρτα.

«Θα το πω, δεν αντέχω. Είχαμε στείλει κάμερα έξω από τα γυρίσματα του The Voice –τι θες Ελεάννα; Εγώ θα τα πω- και τους φυγάδευσαν από πίσω; Είναι δυνατόν; Θα πάω στο επόμενο αλλά αυτό δεν το ξεχνώ. Δεν είναι ωραίο. Βγαίνεις και λες “παιδιά δεν θέλω να μιλήσω. Ευχαριστούμε πολύ, γεια σας» είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φαίη Σκορδά: «Έλεγαν ότι τρελάθηκα!» - Oι συζητήσεις της με τον Αντ1 πριν το τηλεοπτικό διαζύγιό τους

«Είμαι άνθρωπος της...» - Η Φαίη Σκορδά μιλάει ανοιχτά για την απόφασή της να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1