Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί του Σαββάτου (29/10) η Φαίη Σκορδά, η οποία άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά της για τους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 καθώς και για τις αλλαγές που ενδέχεται να γίνουν στην εκπομπή Πρωινό Μας στο ΣΚΑΪ (δείτε εδώ ποια ονόματα ακούγεται ότι θα προστεθούν στην ομάδα της).

Οι αποκαλύψεις της Φαίης Σκορδά για τον ΑΝΤ1, το ΣΚΑΪ και την εκπομπή της

«Ήταν πολύ συνειδητή απόφαση. Δεν κάνω εύκολα αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Υπήρχαν σημαντικοί λόγοι, δεν έγινε επάνω σε μία συναισθηματική φόρτιση. Πολύ συνειδητά βρίσκομαι πια στον ΣΚΑΙ. Η εκπομπή είχε αλλάξει μορφή και θεματολογία. Είμαι άνθρωπος της ψυχαγωγίας, θέλω να κάνω ψυχαγωγία, τον κόσμο να ξεχνιέται. Έκλεισε ένας κύκλος αλλά κάποιες σχέσεις με ανθρώπους παραμένουν» ανέφερε αρχικά για τους λόγους αποχώρησης της από τον ΑΝΤ1.

Η αναφορά στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το τελευταίο διάστημα και η συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ: «Κάθε χρονιά είναι δύσκολη. Έχει αλλάξει λίγο το θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης. Τώρα είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι εκπομπές που κάνουν 30%. Αυτό έχει αλλάξει. Έχω ένα γνώμονα όμως ότι τους άλλους δεν τους αλλάζουμε αλλά τον εαυτό μας. Προσπαθώ να γίνω καλύτερη. Κάνεις την προσπάθειά σου και περιμένεις να δεις τα αποτελέσματα… Δεν τέθηκε ποτέ θέμα για αλλαγή ώρας της εκπομπής.

Η δυσκολία ήταν ότι ξεκινήσαμε την προετοιμασία πολύ αργά. Όταν φτάνεις 20 και Ιουλίου να δίνεις τα χέρια, δύο εβδομάδες του Δεκαπενταύγουστου εκτός, είναι πολύ λίγες οι μέρες για να ετοιμάσεις μια εκπομπή. ίσως να φταίω εγώ ότι καθυστέρησα, αλλά μου αρέσει να είμαι σωστή. Περίμενα να κλείσει ένας κύκλος, δεν το είδα εγωιστικά αν δεν μπορέσω να βρω, να ψάξω, να δημιουργήσω. Ήθελα να κλείσει σωστά ο κύκλος, να είμαι σίγουρη για αυτό και μετά έψαξα να βρω μια άλλη λύση. Θα μπορούσα από Γενάρη να είχα κλείσει κάτι άλλο» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Οι όλο νόημα δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για την πρωινή ζώνη

«Ακόμα είναι ακόμα νωρίς, μία πολύ συνειδητή απόφαση και επιλογή. Είμαι καλά, το οποίο μου είχε λείψει, όχι ότι δεν ήμουν καλά πριν αλλά μου είχε λείψει το κομμάτι της ψυχαγωγίας πάρα πολύ. Έχουμε ακόμα δρόμο, χρειαζόμαστε αλλαγές, δεν το έχουμε βρει ακόμη 100%. Είμαι σίγουρη λόγω εμπειρίας ότι όλο αυτό κάποια στιγμή θα αποδώσει.

Εμένα η Δούκισσα μ αρέσει πάρα πολύ, είναι εξαιρετική στη δουλειά της. Πάντα θα ήθελα να την έχω στην ομάδα μου, αλλά νομίζω ότι μπορεί να έχει ένα πρότζεκτ πάνω της» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έβγαλα τις βλεφαρίδες και τις τρέσες» - Η διαφορετική είσοδος της Φαίης Σκορδά στο ''Καλό μεσημεράκι''

«Μία εξοικείωση με το διάολο, με το τέρας!» - Οι αφοπλιστικές δηλώσεις της Φαίης Σκορδά στον αέρα του Πρωινό μας