Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε μία απρόσμενη αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινό μας, προχώρησε το πρωί της Τρίτης 1/11 η Φαίη Σκορδά, με αφορμή ένα ρεπορτάζ της εκπομπής (δείτε εδώ τι είπε για την απόφαση να φύγει από τον Αντ1). Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, την περίοδο που θα αποφάσισε αν θα μείνει ή αν θα φύγει.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά στον αέρα του Πρωινό μας

«Θα σας πω κάτι να γελάσατε. Όταν κάναμε αυτές τις κουβέντες με τον ΑΝΤ1 για το τι θα έκανα, αν θα έμενα ή αυτό… τους έλεγα, “να πάω στο Μακεδονία TV;” και με κοιτούσαν όλοι έτσι… Έλεγαν ότι τρελάθηκα! “Στο Μακεδονία TV θέλετε να πάω;” τους έλεγα και με κοιτούσαν όλοι έτσι… Γιατί το αγαπάω πολύ το Μακεδονία TV» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης την "άδειασε" με μία φράση

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης θέλησε να της απαντήσει σε μία φράση που είπε για τα νούμερα τηλεθέασης και από ότι φάνηκε ο ίδιος δεν συμφώνησε καθόλου με αυτό της το σχόλιο.

«Κάθε χρονιά είναι δύσκολη. Έχει αλλάξει λίγο το θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης. Τώρα είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι εκπομπές που κάνουν 30%. Αυτό έχει αλλάξει. Έχω ένα γνώμονα όμως ότι τους άλλους δεν τους αλλάζουμε αλλά τον εαυτό μας. Προσπαθώ να γίνω καλύτερη. Κάνεις την προσπάθειά σου και περιμένεις να δεις τα αποτελέσματα… Δεν τέθηκε ποτέ θέμα για αλλαγή ώρας της εκπομπής», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Το σχόλιο αυτό έφερε την αντίδραση του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο οποίος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγραψε: «Πόσο “παλιότερα” έβλεπες Φαίη μου το 3 μπροστά; 30% σε τέταρτο έχεις να δεις από το 2016 που ήμουν κι εγώ στην εκπομπή».

Στέφανος Κωνσταντινίδης Φαίη Σκορδά

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έβγαλα τις βλεφαρίδες και τις τρέσες» - Η διαφορετική είσοδος της Φαίης Σκορδά στο ''Καλό μεσημεράκι''

«Εμένα η Δούκισσα...» - Η Φαίη Σκορδά μιλά και αποκαλύπτει αν θα συνεργαζόταν ποτέ με την Νομικού