Από Πέννυ Μαστοράκου

Η Φαίη Σκορδά είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με θέματα που αφορούν τα παιδιά, και είναι κάτι που το έχει δείξει εδώ και πολλά χρόνια με την δράση της, για αυτό και στην εκπομπή της όταν αναφέρονται στις υποθέσεις βιασμών που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, μιλά έντονα και δεν μασάει τα λόγια της (δείτε εδώ το ξέσπασμά της λίγο καιρό πριν για την υπόθεση του Κολωνού).

Το πρωί της Πέμπτης 3/11 λοιπόν, θέλησε με αφορμή την υπόθεση της σύλληψης του γνωστού συγγραφέα παιδικών βιβλίων ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, να τοποθετηθεί και να αναφερθεί στην ευκολία με την οποία μπορεί να βρεθεί σήμερα ένα τέτοιο υλικό στα χέρια κάποιου, αλλά και στο πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε με τους ανθρώπους που είναι κοντά στα παιδιά.

Οι όλο νόημα δηλώσεις της Φαίης Σκορδά

«Τερατώδες και αυτό. Επειδή υπάρχουν αυτοί, γίνονται και αυτά στα παιδιά… Διαβάζοντας λίγο το απολογητικό που κυκλοφόρησε στα sites από τη δικογραφία, παρουσιάζεται με πόσο μεγάλη ευκολία μπορώ εγώ να πατήσω την ώρα που πίνω τον καφέ μου να το δω… Μας παρουσιάστηκε ως κάτι πολύ απλό. Ένας άνθρωπος να κάθεται τώρα με το κινητό του και να μπορεί τόσο εύκολα να έχει αυτό το υλικό. Ο εισαγγελέας θα πάρει τις αποφάσεις, θα κάνει την έρευνά του.

Είναι ένα θέμα ποιος γράφει βιβλία τελικά, ποιος έρχεται και διδάσκει τα παιδιά μας αλλά από την άλλη δε σου κάνει εντύπωση ότι μπορεί κάποιος με τόση ευκολία να έρθει σε επαφή με τέτοιο υλικό; Τόσο απλά; Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση…» είπε η παρουσιάστρια.

Oι συζητήσεις της με τον Αντ1 πριν το τηλεοπτικό διαζύγιο τους

Σε μία απρόσμενη αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινό μας, προχώρησε το πρωί της Τρίτης 1/11 η Φαίη Σκορδά, με αφορμή ένα ρεπορτάζ της εκπομπής (δείτε εδώ τι είπε για την απόφαση να φύγει από τον Αντ1). Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, την περίοδο που θα αποφάσισε αν θα μείνει ή αν θα φύγει.

«Θα σας πω κάτι να γελάσατε. Όταν κάναμε αυτές τις κουβέντες με τον ΑΝΤ1 για το τι θα έκανα, αν θα έμενα ή αυτό… τους έλεγα, “να πάω στο Μακεδονία TV;” και με κοιτούσαν όλοι έτσι… Έλεγαν ότι τρελάθηκα! “Στο Μακεδονία TV θέλετε να πάω;” τους έλεγα και με κοιτούσαν όλοι έτσι… Γιατί το αγαπάω πολύ το Μακεδονία TV» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έβγαλα τις βλεφαρίδες και τις τρέσες» - Η διαφορετική είσοδος της Φαίης Σκορδά στο ''Καλό μεσημεράκι''

«Λίγο σου κλωτσάει...» - Η απάντηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη στο σχόλιο για τη Φαίη Σκορδά