Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες μέρες πριν, ο γνωστός δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης, είχε εκφράσει την άποψή του και είχε τοποθετηθεί εκτενώς (δείτε εδώ την αιχμηρή ανάρτηση που είχε κάνει) σχετικά με τις δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για τα νούμερα τηλεθέασης, και συζητήθηκαν ιδιαίτερα τα όσα είπε.

Το πρωί του Σαββάτου 5/11 ο δημοσιογράφος βάζει τελεία σε όσα ειπώθηκαν με την παρουσιάστρια, αλλά και σε όσα ακούστηκαν, και μιλά στο Open Weekend, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Όλα όσα ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης

«Γιατί εγώ όλα αυτά τα χρόνια σχολιάζω επί καθημερινής βάσης για ένα τρίωρο, αλλά κι από τα social μου κι από την τηλεόραση, τις εκπομπές πρόσωπα και πράγματα της τηλεόρασης. Ήταν άλλο ένα σχόλιό μου στα χιλιάδες σχόλια. Γιατί να προκαλέσει τόσο μεγάλο θόρυβο; Δεν έχω σχολιάσει καμία στάση, δήλωση κανενός πρώην συνεργάτη μου, παρουσιαστή, συμπαρουσιαστή.

Δεν θέλω να επανέλθω για το μακρινό 2016. Πράγματι το 2016 ήμασταν πρώτοι και με διπλάσια νούμερα από τον δεύτερο. Δεν λέω ότι είμαι εγώ για αυτό, ήμασταν μια εξαιρετική ομάδα. Να το ξεκαθαρίσω. Ήταν η πρώτη φορά της Φαίης στο τιμόνι του Πρωινού. Δεν θέλω να βάλω μια τελεία, επειδή είναι απέναντι η εκπομπή της κ. Σκορδά, θέλω να βάλω γιατί μέσα μου θέλω να τον θάψω τον πεθαμένο. Βάζω μία κάτω τελεία για όλο αυτό. Καλή επιτυχία στην Φαίη και στην παρέα της» δήλωσε χαρακτηριστικά κλείνοντας το θέμα.

Όσα είχε πει η Φαίη Σκορδά στις δηλώσεις της προκαλώντας την αντίδρασή του

«Ήταν πολύ συνειδητή απόφαση. Δεν κάνω εύκολα αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Υπήρχαν σημαντικοί λόγοι, δεν έγινε επάνω σε μία συναισθηματική φόρτιση. Πολύ συνειδητά βρίσκομαι πια στον ΣΚΑΙ. Η εκπομπή είχε αλλάξει μορφή και θεματολογία. Είμαι άνθρωπος της ψυχαγωγίας, θέλω να κάνω ψυχαγωγία, τον κόσμο να ξεχνιέται. Έκλεισε ένας κύκλος αλλά κάποιες σχέσεις με ανθρώπους παραμένουν» ανέφερε αρχικά για τους λόγους αποχώρησης της από τον ΑΝΤ1.

Η αναφορά στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το τελευταίο διάστημα και η συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ: «Κάθε χρονιά είναι δύσκολη. Έχει αλλάξει λίγο το θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης. Τώρα είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι εκπομπές που κάνουν 30%. Αυτό έχει αλλάξει. Έχω ένα γνώμονα όμως ότι τους άλλους δεν τους αλλάζουμε αλλά τον εαυτό μας. Προσπαθώ να γίνω καλύτερη. Κάνεις την προσπάθειά σου και περιμένεις να δεις τα αποτελέσματα… Δεν τέθηκε ποτέ θέμα για αλλαγή ώρας της εκπομπής.

Η δυσκολία ήταν ότι ξεκινήσαμε την προετοιμασία πολύ αργά. Όταν φτάνεις 20 και Ιουλίου να δίνεις τα χέρια, δύο εβδομάδες του Δεκαπενταύγουστου εκτός, είναι πολύ λίγες οι μέρες για να ετοιμάσεις μια εκπομπή. ίσως να φταίω εγώ ότι καθυστέρησα, αλλά μου αρέσει να είμαι σωστή. Περίμενα να κλείσει ένας κύκλος, δεν το είδα εγωιστικά αν δεν μπορέσω να βρω, να ψάξω, να δημιουργήσω. Ήθελα να κλείσει σωστά ο κύκλος, να είμαι σίγουρη για αυτό και μετά έψαξα να βρω μια άλλη λύση. Θα μπορούσα από Γενάρη να είχα κλείσει κάτι άλλο» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχω τρελαθεί» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στον "αέρα" της Super Κατερίνα

Κινείται νομικά ο Κωνσταντινίδης κατά του Πιλίδη - Η ανακοίνωση μετά τις κατηγορίες εις βάρος του