Από Πέννυ Μαστοράκου

Εδώ και αρκετό καιρό, ο Νίκος Μουτσινάς έχει ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό πως το Καλό Μεσημεράκι θα τελειώσει (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει χαρακτηριστικά) και πως αυτή είναι η τελευταία του χρονιά που κάνει την εκπομπή.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 9/11 ωστόσο, κατά την διάρκεια της εκπομπής, θέλησε να πει δυο λόγια και ήταν αρκετά συγκινημένος, μιας και αναφέρθηκε στους συνεργάτες του, με τους οποίους είναι ιδιαίτερα δεμένος όλα αυτά τα χρόνια, και κυριολεκτικά θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε και οικογένεια.

Η συγκίνηση του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι

«Στο σημείο αυτό...πραγματικά θα μπορούσε να τελειώσει αυτή η εκπομπή αύριο, το εννοώ, είναι παραπανίσιο πια, είναι πολύ μεγάλη χαρά, είναι αδιανόητο να βρίσκεσαι στον χώρο, να δουλεύεις, με ανθρώπους που συντονίζεστε στην μπούρδα και μετά αυτοί από μόνοι τους είναι πιο τρελοί» είπε χαρακτηριστικά πάντα με το γνωστό του χιούμορ για τους ανθρώπους του.

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του στην τηλεόραση;

Ο Νίκος Μουτσινάς πριν λίγο καιρό, μέσα από τον αέρα της εκπομπής του στο Καλό Μεσημεράκι ,είχε αναφέρει πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά της εκπομπής (δείτε εδώ το σχόλιο της Ματίνας Νικολάου για τις δηλώσεις του), χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν θα είναι και η δική του τελευταία στην τηλεόραση, κι η αλήθεια είναι πως το τηλεοπτικό κοινό δεν το πήρε και τόσο ωραία μιας και είναι μία από τις αγαπημένες τους μεσημεριανές συνήθειες!

Όμως εδώ και λίγες μέρες, έχει γίνει γνωστό πως ο παρουσιαστής όχι μόνο δεν θα σταματήσει από την τηλεόραση, αλλά μάλιστα φεύγει από τον ΣΚΑΙ και πάει...

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι μαζί με τη λήξη του συμβολαίου του, και το επόμενό του βήμα πιθανόν να είναι πίσω στο κανάλι που ήταν για πολλά χρόνια, στον Alpha, έπειτα από στενό μαρκάρισμα του Νίκου Κοκλώνη.

Ακούγεται λοιπόν πως ο παρουσιαστής, θα κάνει αυτό που επιθυμούσε αρκετά εδώ και πολλά χρόνια, ένα late night show, με πολλούς και αγαπητούς στο κοινό καλεσμένους, με στοιχεία stand up comedy, και φυσικά μαζί με τους Alcatrash!

Νίκος Μουτσινάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαστε στις τρεις, θα κάνω άλλη...» - Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για την προσπάθεια να υιοθετήσει παιδί

Καλό Μεσημεράκι: Ηχηρή απουσία - Εκτός εκπομπής σήμερα 8/11 στενός συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά