Από Πέννυ Μαστοράκου

Σαν βόμβα έπεσε πριν λίγες εβδομάδες η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά στον αέρα της εκπομπής, σχετικά με το τέλος του Καλό Μεσημεράκι (δείτε εδώ ακριβώς τα όσα δήλωσε ο παρουσιαστής), και για αυτό το επικείμενο τέλος μίλησε και η Ματίνα Νικολάου, η οποία έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, και ερωτήθηκε για τον παρουσιαστή και το αν θα συνεχίσουν μαζί την επόμενη χρονιά και γενικότερα.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου για το τέλος του Καλό Μεσημεράκι

«Δεν ξέρω τίποτα. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Νίκος. Δεν μου έχει πει τι ακριβώς θα κάνει. Μπορεί να περνάνε πολλά από το μυαλό του. Εγώ θέλω να κάνουμε κάτι που θα μας δίνει χαρά και, είτε είμαστε μαζί είτε χώρια… Από εκεί και πέρα, θα δούμε.

Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του και θα δούμε. Ας τελειώσει η φετινή χρονιά και βλέπουμε για του χρόνου» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Αλλάζει και ζώνη και κανάλι! Ο Νίκος Μουτσινάς φεύγει από το ΣΚΑΙ και πάει...

Ο Νίκος Μουτσινάς πριν λίγο καιρό, μέσα από τον αέρα της εκπομπής του στο Καλό Μεσημεράκι ,είχε αναφέρει πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά της εκπομπής (δείτε εδώ το σχόλιο της Mατίνας Νικολάου για τις δηλώσεις του), χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν θα είναι και η δική του τελευταία στην τηλεόραση, κι η αλήθεια είναι πως το τηλεοπτικό κοινό δεν το πήρε και τόσο ωραία μιας και είναι μία από τις αγαπημένες τους μεσημεριανές συνήθειες!

Όμως εδώ και λίγες μέρες, έχει γίνει γνωστό πως ο παρουσιαστής όχι μόνο δεν θα σταματήσει από την τηλεόραση, αλλά μάλιστα φεύγει από τον ΣΚΑΙ και πάει...

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι μαζί με τη λήξη του συμβολαίου του, και το επόμενό του βήμα πιθανόν να είναι πίσω στο κανάλι που ήταν για πολλά χρόνια, στον Alpha, έπειτα από στενό μαρκάρισμα του Νίκου Κοκλώνη.

Ακούγεται λοιπόν πως ο παρουσιαστής, θα κάνει αυτό που επιθυμούσε αρκετά εδώ και πολλά χρόνια, ένα late night show, με πολλούς και αγαπητούς στο κοινό καλεσμένους, με στοιχεία stand up comedy, και φυσικά μαζί με τους Alcatrash!

Νίκος Μουτσινάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Καλό Μεσημεράκι: «Μας κάνουν τσαχπινιές!» - Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά για τον ΣΚΑΙ

«Είμαστε στις τρεις, θα κάνω άλλη...» - Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για την προσπάθεια να υιοθετήσει παιδί