Από Πέννυ Μαστοράκου

Για ακόμη ένα μεσημέρι μας καλωσόρισε ο Νίκος Μουτσινάς στην παρέα του και στο Καλό Μεσημεράκι (δείτε εδώ όλα όσα είπε η Ματίνα Νικολάου για την συμμετοχή της στην εκπομπή), την Τρίτη 8/11, με κάποιες ωστόσο ηχηρές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή ξεκίνησε με τραγούδι και χορό αλλά από τους Alcatrash έλειπε ο Πέτρος Πυλαρινός.

Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς για την απουσία του Πέτρου Πυλαρινού

Ο παρουσιαστής δεν έδωσε πολλές πληροφορίες για την απουσία του συνεργάτη του από το πλατό, ωστόσο του ευχήθηκε περαστικά.

Ο Νίκος Μουτσινάς υπερασπίζεται ανοιχτά την Κατερίνα Καινούργιου

Μπορεί λίγες μέρες πριν η παρουσιάστρια να στεναχωρήθηκε με κάποιες δηλώσεις του, ωστόσο το μεσημέρι της Τετάρτης 2/11 ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στο Καλό Μεσημεράκι στο περιστατικό που συνέβη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου (δείτε εδώ τι συνέβη) στηρίζοντάς την ανοιχτά για όσα ακούστηκαν.

«Για τα αυτονόητα θα μιλήσουμε. Τα τελευταία χρόνια κάπως έχουν μπερδευτεί τα επαγγέλματα εξαιτίας της υπέροχης τηλεόρασης. Κάπως έχουν ξεχαστεί οι δικηγόροι και νιώθουν λίγο παραπάνω από την ιδιότητά τους.

Ήταν μεγάλη βλακεία του ανθρώπου. Αρχικά ήταν φρικτό, πολύ προσβλητικό. Πάντα με αυτά που κάνουμε και λέμε δηλώνουμε την προσωπικότητά μας. Αυτή είναι η προσωπικότητά του.

Πάντως είναι πολύ ωραία αν αυτός ο κύριος είχε σε ένα δικαστήριο μία εισαγγελέα που είχε κάνει τα πειραγματάκια της. Θα ήταν ωραίο να ακουγόταν σε δικαστήριο» είπε χαρακτηριστικά!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα πάρουμε μια απόφαση όλοι μαζί!» - Η πρωτοφανής δήλωση του Νίκου Μουτσινά στην έναρξη του Καλό Μεσημεράκι

«Είμαστε στις τρεις, θα κάνω άλλη...» - Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για την προσπάθεια να υιοθετήσει παιδί