Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί την προηγούμενη μέρα, και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 30/9 να είχαμε χορούς και τραγούδια στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι με την εισβολή της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στην εκπομπή με την κοιλιά τούρλα, ωστόσο την Παρασκευή 30/9 ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τα δυσάρεστα.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζοντας την πρεμιέρα του Love island (δείτε εδώ πως τα πήγε σε νούμερα), πέταξε την "βόμβα" και αιφνιδίασε τους τηλεθεατές, αλλά και τους συνεργάτες του!

Ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε το τέλος

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε πως θα κάνει ένα διάλειμμα και είπε: «Παιδιά, εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά στην τηλεόραση. Παιδιά κάποια στιγμή όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε 10 λεπτά διάλειμμα όπως η Ελένη. Να μιλήσουμε και ειλικρινά. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Είναι 5η χρονιά φέτος».

Όσα είχε αναφέρει για την αποχώρησή της Δούκισσας Νομικού

Από το πρωί της Δευτέρας 26/9 δεν υπάρχει ψυχαγωγική εκπομπή, που να μην έχει βγει στον αέρα και να μην έχει αναφερθεί στο περιβόητο ζήτημα των ημερών, την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Σε γενικές γραμμές η πλειοψηφία είναι με το μέρος της Νομικού, με το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα να ξεχωρίζει όλων. Σε μια πιο ουδέτερη γραμμή κινήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος θέλησε με τη σειρά του να σχολιάσει το θέμα, θεωρώντας πως καλώς και έπραξε η Δούκισσα, όπως ένιωθε.

«Δεν ξέρω τι έγινε, κανείς μας δεν ξέρει τι έγινε. Ξέρει κάποιος; Πόσο καιρό έκατσε; 14 μέρες! Εγώ το εκτιμώ που αφού στις 14 μέρες είδε ότι κάτι δεν είναι ακριβώς όπως το είχε συμφωνήσει, όπως μπορεί να το ήθελε, δικαίωμά της. Τι ωραία όμως που είπε γεια σας. Κι από τον ΑΝΤ1 ωραία που της είπαν φυσικά γεια σας».

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Θα ήθελα όμως να μάθω γιατί έγινε αυτό. Γιατί άμα έγινε σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που τις είχε έτσι κι αλλιώς, ασυμφωνίες κλπ, κακώς πήγε από την αρχή. Διάβασα ότι η Δούκισσα μένει στο κανάλι, αυτή η οικογένεια του ΑΝΤ1».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Ζέτα Μακρυπούλια «εκτόπισε» τον Νίκο Μουτσινά - Τι συνέβη με τους δύο παρουσιαστές

«Κάνει τη ζωή της, δεν έχω...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για τις σχέσεις του με την Μαλέσκου σήμερα