Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά το σχόλιό του για την Κατερίνα Καινούργιου (δείτε εδώ τι είπε χαρακτηριστικά), ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Πέμπτης 27/10, προχώρησε σε μία εξαιρετικά συγκινητική αποκάλυψη, σχετικά με το ενδεχόμενο της απόκτησής ενός παιδιού, και για τις προσπάθειες που έχει κάνει στο κομμάτι της υιοθεσίας.

Αφορμή για τις δηλώσεις αυτές, ήταν η καλεσμένη του, Μπέττυ Μαγγίρα η οποία ρώτησε τον παρουσιαστή αν είναι ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή.

Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για την υιοθεσία

«Έχω τρία ζωάκια. Αυτή είναι η οικογένεια. Η προσωπική μου ζωή γενικά πιστεύω ότι δεν αφορά κανέναν. Δεν είναι κρυφή αλλά δεν είναι και για όλους. Μου γεννήθηκε η επιθυμία να κάνω παιδί αλλά κοίταξε να δεις, όποτε κάνω προσπάθεια και δε μου δίνουν παίρνω ένα ζώο. Άρα είμαστε στις τρεις προσπάθειες. Θα κάνω και άλλη μια, αν με δεις με παπαγάλο, δε θα προχωρήσει» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Αλλάζει και ζώνη και κανάλι!

Ο Νίκος Μουτσινάς πριν λίγο καιρό, μέσα από τον αέρα της εκπομπής του στο Καλό Μεσημεράκι ,είχε αναφέρει πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά της εκπομπής (δείτε εδώ το σχόλιο της Βάνιας για τις δηλώσεις του), χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν θα είναι και η δική του τελευταία στην τηλεόραση, κι η αλήθεια είναι πως το τηλεοπτικό κοινό δεν το πήρε και τόσο ωραία μιας και είναι μία από τις αγαπημένες τους μεσημεριανές συνήθειες!

Όμως εδώ και λίγες μέρες, έχει γίνει γνωστό πως ο παρουσιαστής όχι μόνο δεν θα σταματήσει από την τηλεόραση, αλλά μάλιστα φεύγει από τον ΣΚΑΙ και πάει...

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι μαζί με τη λήξη του συμβολαίου του, και το επόμενό του βήμα πιθανόν να είναι πίσω στο κανάλι που ήταν για πολλά χρόνια, στον Alpha, έπειτα από στενό μαρκάρισμα του Νίκου Κοκλώνη.

Ακούγεται λοιπόν πως ο παρουσιαστής, θα κάνει αυτό που επιθυμούσε αρκετά εδώ και πολλά χρόνια, ένα late night show, με πολλούς και αγαπητούς στο κοινό καλεσμένους, με στοιχεία stand up comedy, και φυσικά μαζί με τους Alcatrash!

Νίκος Μουτσινάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τον χάλασαν στο Star, όσο τον ξέραμε δεν ήταν έτσι!» - H επική ατάκα του Νίκου Μουτσινά για τον Fipster

«Έβγαλα τις βλεφαρίδες και τις τρέσες» - Η διαφορετική είσοδος της Φαίης Σκορδά στο ''Καλό μεσημεράκι''