Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την δημόσια στήριξη του Νίκου Μουτσινά για την φραστική επίθεση που δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου (δείτε εδώ χαρακτηριστικά την αγανάκτησή του με όσα άκουσε) λίγες μέρες πριν, και η Μαρία Μπακοδήμου, μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι του Σαββάτου 5/11, θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα όταν είδε το απόσπασμα, και πήρε αμέσως ξεκάθαρη θέση!

Η στήριξη της Μαρίας Μπακοδήμου για το περιστατικό με την Καινούργιου

Η παρουσιάστρια αποδοκίμασε τον γνωστό δικηγόρο που πρόσβαλε την παρουσιάστρια και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πόσο να μην βρω επίθετο που να ψάξεις να σκεφτείς τι θα πληγώσει και αυτό που θα πληγώσει θα είναι ότι έχει σχέση με πλαστικούς. Είναι αυτό που λέμε “γριά”, “χοντρή”. Και μετά πήγε στο καφενείο και του είπαν ” Μπράβο ρε μάγκα, τι της είπε ρε μεγάλε!”. Το είχε προετοιμάσει».

Το σκηνικό ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον δικηγόρο

Στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» (διαβάστε τι έγραφαν για την Κατερίνα Καινούργιου στο διαδίκτυο) εμφανίστηκε σήμερα το πρωί (2/11) μέσω skype ο δικηγόρος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, για να μιλήσει σχετικά με τους πελάτες που εκπροσωπεί που φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με την 12χρονη από τον Κολωνό η οποία μονοπωλεί το ενδιαφέρον των εκπομπών και της κοινής γνώμης.

Ωστόσο, ο εν λόγω δικηγόρος φαίνεται πως δεν περιορίστηκε να μιλήσει για το θέμα που είχε κληθεί αλλά δεν δίστασε να κάνει προσωπική επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου, αν και βιαζόταν να αποδεσμευτεί προκειμένου να πάει στα δικαστήρια.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο οποίος βιαζόταν να κλείσει, ανέφερε: «Ζητώ συγγνώμη αλλά πρέπει να φύγω. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε κ. Καινούργιου μου είπατε ότι δεν θέλετε κάποια επικοινωνία μαζί μου. Βγήκα για να σας πω το εξής… είπατε για το ποιόν των δικηγόρων, δεν ξέρω γιατί τα βάζετε με τους δικηγόρους. Να γνωρίζετε ότι έχετε δικηγόρο ενώπιον σας και όχι πλαστικό χειρούργο. Καλημέρα».

Στη συνέχεια, αποχώρησε τερματίζοντας την κλήση και η ξανθιά παρουσιάστρια έξαλλη δήλωσε: «Θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι πιο έξυπνο να πει. Το να χτυπάει ένας άνδρας σε αυτό το κομμάτι, πραγματικά, γελάω. Είστε απλά γελοίος. Ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή», ενώ στη συνέχεια ανέφερε στην αρχισυντάκτριά της: «Δεσμεύεστε;».

«Όχι όχι, θα απαντήσω. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι άλλο, πιο έξυπνο. Το να με χτυπάτε σε αυτό το κομμάτι – ένας άνδρας υποτίθεται- απλά γελάω, αν και γελάω γενικότερα γιατί διαβάζω διάφορα, είστε απλά γελοίος και παρακαλώ τώρα τους συναδέλφους μου, ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή. Γιάννη, Κατερίνα, δεσμεύεστε; Έτσι όπως είναι να πει για εμένα; Μακάρι να έκανε εκείνος καμιά πλαστική» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να πούμε ότι ο κύριος Θεοδωρόπουλος ουκ ολίγες φορές με έχει εκθειάσει και έχει πάρει μόνος του τηλέφωνο για να βγει στην εκπομπή. Σε τέτοιους δικηγόρους δεν έχω κανέναν σεβασμό, σε έναν πλαστικό μπορεί… Το κλείνουμε.», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Γιατί στεναχωριέται αυτή η κοπέλα;» - Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στην Κατερίνα Καινούργιου για την παρεξήγησή τους

«Είχα πει ότι τον θεωρώ γοητευτικό, βλακεία μου» - Το πρωτοφανές σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον Γιώργο Λιάγκα