Από Ελένη Μήτση

Η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε και την Παρασκευή 4/11 στον αέρα της εκπομπή της Super Κατερίνα και λίγο πριν μιλήσει για την εξώδικο, που δέχτηκε η ομάδα της έκανε μια προσωπική αποκάλυψη.

Είναι γεγονός, πως η παρουσιάστρια έχει χτίσει μια αληθινή και πολύ ουσιαστική σχέση με το τηλεοπτικό κοινό, όλα αυτά τα χρόνια και έτσι λοιπόν ένιωσε άνετα να μοιραστεί δημόσια, πως το πρωί της ίδιας ημέρας ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία.

Η αδιαθεσία που αισθάνθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της

«Παιδιά λίγο κατανόηση, σήμερα ξύπνησα και πήγα να λιποθυμήσω, ήταν μια δύσκολη ημέρα δεν χρειάζεται να έχουμε ένταση. Δεν μπορούσα να κάνω μπάνιο, γύριζε όλο το σπίτι. Ήμουν μόνη μου σπίτι και φοβόμουν μην πέσω και γλιστρήσω και μέχρι να έρθω εδώ ζαλιζόμουν πολύ. Πήρα τον γιατρό, θα πάω να κάνω τις εξετάσεις μου και θα δούμε».

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με το σχόλιο για τις πλαστικές της

Στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» εμφανίστηκε σήμερα το πρωί (2/11) μέσω skype ο δικηγόρος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, για να μιλήσει σχετικά με τους πελάτες που εκπροσωπεί που φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με την 12χρονη από τον Κολωνό η οποία μονοπωλεί το ενδιαφέρον των εκπομπών και της κοινής γνώμης.

Ωστόσο, ο εν λόγω δικηγόρος φαίνεται πως δεν περιορίστηκε να μιλήσει για το θέμα που είχε κληθεί αλλά δεν δίστασε να κάνει προσωπική επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου, αν και βιαζόταν να αποδεσμευτεί προκειμένου να πάει στα δικαστήρια.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο οποίος βιαζόταν να κλείσει, ανέφερε: «Ζητώ συγγνώμη αλλά πρέπει να φύγω. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε κ. Καινούργιου μου είπατε ότι δεν θέλετε κάποια επικοινωνία μαζί μου. Βγήκα για να σας πω το εξής… είπατε για το ποιόν των δικηγόρων, δεν ξέρω γιατί τα βάζετε με τους δικηγόρους. Να γνωρίζετε ότι έχετε δικηγόρο ενώπιον σας και όχι πλαστικό χειρούργο. Καλημέρα».

Στη συνέχεια, αποχώρησε τερματίζοντας την κλήση και η ξανθιά παρουσιάστρια έξαλλη δήλωσε: «Θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι πιο έξυπνο να πει. Το να χτυπάει ένας άνδρας σε αυτό το κομμάτι, πραγματικά, γελάω. Είστε απλά γελοίος. Ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή», ενώ στη συνέχεια ανέφερε στην αρχισυντάκτριά της: «Δεσμεύεστε;».

«Όχι όχι, θα απαντήσω. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι άλλο, πιο έξυπνο. Το να με χτυπάτε σε αυτό το κομμάτι – ένας άνδρας υποτίθεται- απλά γελάω, αν και γελάω γενικότερα γιατί διαβάζω διάφορα, είστε απλά γελοίος και παρακαλώ τώρα τους συναδέλφους μου, ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή. Γιάννη, Κατερίνα, δεσμεύεστε; Έτσι όπως είναι να πει για εμένα; Μακάρι να έκανε εκείνος καμιά πλαστική» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να πούμε ότι ο κύριος Θεοδωρόπουλος ουκ ολίγες φορές με έχει εκθειάσει και έχει πάρει μόνος του τηλέφωνο για να βγει στην εκπομπή. Σε τέτοιους δικηγόρους δεν έχω κανέναν σεβασμό, σε έναν πλαστικό μπορεί… Το κλείνουμε.», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είχα πει ότι τον θεωρώ γοητευτικό, βλακεία μου» - Το πρωτοφανές σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον Γιώργο Λιάγκα

«Έγραφαν ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη!» - Η αγανάκτηση της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της