Από Ελένη Μήτση

Την Παρασκευή 4/11 έγινε γνωστή μια δυσάρεστη εξέλιξη για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς η ίδια μέσα από το Super Κατερίνα έκανε γνωστό, πως έλαβε εξώδικο σχετικά με το ζήτημα του Κωλονού.

Το πάνελ σχολιάζει συχνά το ζήτημα και μάλιστα είχε φιλοξενήσει τηλεφωνικά τον πατέρα Νικόλαο, οποίος έχει μιλήσει για τι θέμα και για τη γνωριμία του με τον 53χρονο κατηγορούμενο.

Μάλιστα είχε ακουστεί, πως ο άντρας είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Σχετικά με όλες αυτές τις πληροφορίες και την ανάμειξη του κατηγορούμενου με την εκκλησία ήταν η αφορμή για να παρεξηγηθεί ο πάτερα και να στείλει εξώδικο στην εκπομπή, αφού κατά τη γνώμη του αλλοιώθηκε η αλήθεια (δείτε εδώ την εισαγγελική παρέμβαση, μου έγινε στον Γιώργο Λιάγκα για το ζήτημα).

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για το εξώδικο που δέχτηκε

«Δεν είχαμε πρόθεση να δημιουργηθεί λάθος εικόνα».

Το πρωτοφανές σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον Γιώργο Λιάγκα

Είναι γνωστό πως τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στις εκπομπές τους, επικρατεί ένα τεταμένο κλίμα, με αφορμή τον χειρισμό θεμάτων βαριάς ενημέρωσης (δείτε εδώ το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για αυτή την κατάσταση). Το πρωί της Τρίτης 25/10 λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή ένα ρεπορτάζ, αναφέρθηκε στο σχόλιο που είχε κάνει στο παρελθόν για την εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα.

«Κι εγώ έχω κάνει βλακείες. Πριν από 10 χρόνια γενικότερα είχα πει ότι θεωρώ γοητευτικό τον Γιώργο Λιάγκα... Έχω πει τέτοια βλακεία. Σαν δημοσιογράφος να το πούμε τώρα, είναι εξαιρετικός, ο καλύτερος σε αυτό που κάνει, αλλά σαν άντρας, τώρα καμιά φορά που τον βλέπω και θα πω τη γνώμη μου, δεν τον θεωρώ γοητευτικό.

Ωραία, δεν το συνεχίζω. Αλλάζουν τα πράγματα και το λέω και με χιούμορ, μην το πάρετε πολύ σοβαρά. Αλλάζουν και τα γούστα. Εμένα άλλοι άνδρες μου άρεσαν παλιότερα, άλλοι τώρα» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είστε γελοίος!»- Έξαλλη στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου με το σχόλιο για τις πλαστικές της

«Έγραφαν ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη!» - Η αγανάκτηση της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της