Από Πέννυ Μαστοράκου

Το μεσημέρι της Τρίτης 8/11, μία πολύ ενδιαφέρουσα αλλά ταυτόχρονα και αποκαλυπτική συνέντευξη, έδωσε η Στέλα Φυρογένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε κυριολεκτικά για τα πάντα! Η αγαπητή ηθοποιός παρότι κάνει σπάνια δηλώσεις, άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε τόσο για την απόφασή της να μείνει μόνιμα στην Κύπρο, όσο και για τη συμμετοχή της στη Γη της Ελιάς όπου την λατρέψαμε ως Χάιδω (δείτε εδώ τι τραγικό θα της συμβεί στην συνέχεια της σειράς).

Όλα όσα αποκάλυψε η Στέλα Φυρογένη

«Ξαφνιάστηκα με τον εαυτό μου όταν αποφάσισα να συμμετέχω στη “γη της ελιάς” γιατί δεν ήταν στο μυαλό μου η τηλεόραση. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για το θέατρο και ήρθε η πρόταση του Αντρέα Γεωργίου. Εισπράττω πολλή αγάπη, θαυμασμό και μεγάλη συμπάθεια από τον κόσμο. Απορώ πολλές φορές που ο κόσμος με αντιμετωπίζει σαν άνθρωπο, αυτή η ταύτιση.

Προσπαθώ να βρω τον δρόμο μου μέσα από αυτά γιατί καλώς ή κακώς κάποια στιγμή κάποιος δεν θα μπορεί να βρει δουλειά διαφορετικά. Στο χωριό η καθημερινότητά μου είναι με πολλές αγροτικές εργασίες. Η φύση είναι ο πρωταγωνιστής στο χώρο μου και είναι από τις πιο ωραίες στιγμές στη ζωή μου. Δεν έχω μετανιώσει που αποφάσισα να μείνω στην Κύπρο και είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη ζωή μου εδώ.

Έχουμε δει και τη Χάιδω και τον Λυκούργο να ερωτεύονται και ο εγωισμός τους να μπαίνει μπροστά, αλλά έχουν βαθιά αγάπη μεταξύ τους. Οπότε πιστεύω ότι είναι ανοιχτά όλα τα περιθώρια για πολλές εξελίξεις» είπε στο τέλος της κουβέντας...

Όλα όσα θα δούμε σήμερα στην σειρά

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (8/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς μιας και από τη μία, η Αθηνά αποφυλακίζεται επιτέλους (δείτε εδώ τι θα γίνει στην πρώτη συνάντηση με την μητέρα της) και από την άλλη, οι Καπερνάροι συναντούν τον Στέφανο στην Ισπανία.

Έξαλλος ο Χρήστος, πηγαίνει κατευθείαν στην Ισμήνη: «Τι έγινε; Γιατί είσαι έτσι; Τα έβαλε και μαζί σου η Μυρτάλη; Το περίμενα. Αυτή τα έχει με όλο τον κόσμο», του λέει, αλλά ο Χρήστος της εξηγεί: «Μακάρι να ήταν αυτό. Δεν ξέρω καν πώς να σου το πω, είμαι σοκαρισμένος και έξαλλος. Πήγα στο σπίτι λίγο πιο νωρίς για να της κάνω έκπληξη και την έπιασα μαζί με άλλον να κάνει έρωτα.

Και ξέρεις με ποιον; Με τον Αλέξη», της αποκαλύπτει. Η Ισμήνη τα χάνει: «Ολα τα περίμενα, αλλά αυτό όχι. Και τώρα τι θα κάνεις; Δεν θα της μιλήσεις;», τον ρωτάει, αλλά ο Χρήστος της λέει ότι είναι αποφασισμένος να μην πει στη Μυρτάλη τι είδε μπαίνοντας στο σπίτι: «Τίποτα δεν θα κάνω. Δεν πρόκειται να μπω καν σ’ αυτή τη διαδικασία, απλά θα μαζέψω τα ρούχα μου και θα φύγω χωρίς να της δώσω καμία εξήγηση», ισχυρίζεται.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τίτλοι τέλους! Ζευγάρι υπογράφει οριστικά το διαζύγιο στη Γη της ελιάς

Χωρισμός - «βόμβα» στη Γη της Ελιάς