Από Ελένη Μήτση

Πολλοί θα είναι από ότι φαίνεται οι χωρισμοί στα νέα επεισόδια στη Γης της ελιάς (δείτε ποιοι φτάνουν στο πρόωρο τέλος), όπως αποκαλύφθηκε και από το αποκλειστικό απόσπασμα του Πάμε Δανάη τη Δευτέρα 7/11.

Έτσι λοιπόν, ο Κουράκος και η Ιουλία όσο και αν προσπαθούν να λύσουν διαφορές και ζητήματα, που τους απασχολούν αποφασίζουν να χωρίσουν με κύριο λόγο αυτό της γέννησης ενός παιδιού.

Ο Γιώργης πιέζει την Ιουλία να κάνει εξωσωματική με εκείνη να είναι ανένδοτη και πλέον, δεν υπάρχει άλλος δρόμος για εκείνους από το να μείνουν χωριστά.

Το ζευγάρι που θα χωρίσει οριστικά στη Γη της ελιάς

Η Μυρτάλη καταρρέει! Έρχεται αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό

Έχει γίνει σκιά του εαυτού της, και μπορεί στο τέλος να υπάρχει φως στον δρόμο που έχει επιλέξει (δείτε εδώ ποια θα είναι η κατάληξη της συμπεριφοράς της) ωστόσο μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο η Μυρτάλη στην Γη της Ελιάς, θα καταρρεύσει από την στιγμή που θα αρχίσει να συνειδητοποιεί πόσο κακό προκάλεσε με την συμπεριφορά της, αλλά και με το πόσα άτομα έχασε από δίπλα της...

Το ότι κοντά της έχει μείνει μόνο ο Αλέξης (ο οποίος θα της ζήσει να επισημοποιήσουν την σχέση τους όταν...) θορυβείται πολύ, και αρχίζει και συνειδητοποιεί τι έχει καταφέρει με την σκληρότητα και την παράνοιά της. Ο ψυχολόγος θα την κάνει να δει πράγματα του εαυτού της που μέχρι τώρα ούτε γνώριζε, αλλά ούτε και ήθελε να αντιμετωπίσει.

Θα το αντέξει ή θα βουλιάζει σε όλο αυτό που βιώνει; Η συνέχεια στα επόμενα επεισόδια...

Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Mega: Με φόρα στην prime time - Τα νούμερα της Γης της Ελιάς και του Μαύρου Ρόδου

Γη της Ελιάς - spoiler: Ακάλεστη η Μυρτάλη στον γάμο της Ισμήνης